Etusivu > Miksi Tuntinetti? > Tuntinetin hyödyt

Tuntinetin hyödyt

1. Tuntinetti seuraa yrityksesi työaikaa, kustannuksia ja laskutettavaa työtä:

  • Tuntinetti laskee palkat.
  • Tuntinetti kerää työntekijöiden tuntilistat.
  • Tuntinetillä suunnittelet työvuorolistat.
  • Tuntinetti tulkitsee kaikki eri alojen työehtosopimukset.
  • Tuntinetti muodostaa tuntilaskutettavan työn laskut.
  • Tuntinetillä vastaanotat työpaikkahakemuksia ja hallinnoit työpaikkailmoituksia.

Lataa säästöjen ja tehostamisen pikaopas.

 

2. Tuntinetti on kattava työajanlaskennan ja henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisu

Tuntinetin keskeisenä osana on automaattinen työehtosopimusten (TES) tulkinta. Tuntinettiä voi käyttää tarpeen mukaan joko työajanseurantaan, työajansuunnitteluun, työvuorosuunnitteluun, osaamisen hallintaan, työajankeruuseen (kulunvalvontajärjestelmistä), automaattiseen TES-tulkintaan, työajanlasentaan, palkanlaskentaan, rekrytointiin tai kaikkiin näihin yhdessä.

Tuntinetillä hallitset keskitetysti työvuorot, työaikojen toteumat, työehtosopimusten tulkinnat, palkkalaskelmat, palkkojen maksutiedostot, laskutettavan työn hinnoittelun, laskutettavan työn laskut ja rekrytoinnin.

Ota käyttöösi vain ne toiminnot, joita tarvitset. Maksat vain niistä ominaisuuksista joita käytät. Katso hinnasto.

Lataa Opas


Myynti ja tiedustelut puh : +358-(0)9-6898 8221, myynti@tuntinetti.fi

 

3. Minimoi virheet

Käsinsyötettävän useaan kertaan syötettävän tiedon määrä jää minimiin ja virheiden todennäköisyys pienenee. Aloita tästä.

 

4. Selkeät raportit

Työntekijöiden ja työajan käsittelyn sekä palkanlaskennan hoitaa puolestasi jatkossa yksi sovellus – Tuntinetti.

Kirjatut työtunnit ovat suoraan käytettävissä Tuntinetin palkanlaskennassa ja laskutuksessa. Raporteissa on eriteltyinä palkallinen työaika, sairauslomakorvaukset ja mahdolliset ylityökorvaukset. Palkkalaskelmat voidaan myös tulostaa tai lähettää työntekijöille sähköisesti suoraan Tuntinetistä. Tuntilaskutettavan työn osalta raporteilla on erittelyt haluttujen tuntitaksojen ja aikaveloitusten mukaisesti.

Katso demovideo.

 

5. Tuntinetti hoitaa työehtosopimukset

Tuntinettiin on sisällytetty kattava valikoima työehtosopimuksia. Tuntinetti hoitaa automaattisesti työntekijän työtuntien, liukumien, sairauslomien ja arkipyhien erittelyt tuntikirjausten yhteydessä paikallisten käytäntöjenne mukaisesti. Erittelyt välittyvät automaattisesti työaikaraportteihin, palkanlaskentaan ja laskutukseen.

Jos tarvitsemasi yleissitova työehtosopimus puuttuu vielä Tuntinetistä, se lisätään pyydettäessä maksutta.

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa työajanseurantaan ja palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä.

 

6. Tuntinetti laskee ja maksaa palkat

Tuntinetti tulkitsee työehtosopimukset ja laskee työntekijöiden palkat. Voit ladata palkkojen maksutiedoston ja siirrettäväksi maksuun pankkisi kautta. Palkkalaskelman laatiminen Tuntinetillä maksaa vain yhden (1) euron/kk per työntekijä.

Tuntinetin palkanlaskenta kustantaa sinulle karkeasti kymmenyksen tilitoimiston käytöstä. Jos tarjoat palkanlaskentapalveluita, Tuntinetillä voit parantaa kannattavuuttasi.

 

7. Laskuttaminen on helppoa

Tuntinetti osaa aikaveloitteisessa työssä eritellä laskulle tuntitaksat. Tunneista saadaan myös tarkat asiakaskohtaiset erittelyt. Raportit voidaan liittää asiakkaan laskuun tai lähettää tälle etukäteen hyväksyttäviksi.

Tuntinettiin on mahdollista liittää laskutusohjelma, joten myös lasku voidaan lähettää asiakkaalle ilman siirtymistä sovelluksesta toiseen. Tuntiveloitteisen työn laskun laatiminen Tuntinetillä maksaa vain kaksi (2) euroa/kk per työntekijä.

Sinun ei enää tarvitse maksaa tilitoimistoille tuntitaksoja työstä, jonka Tuntinetti voi tehdä puolestasi.

 

8. Työvuorolistat

Tuntinetillä voit laatia työvuorolistoja, miehityssuunnitelmia ja buukata työntekijöitä keikoille. Ohjelma ottaa huomioon työehtosopimukset ja työntekijöiden omat toiveet. Tuntinetti erittelee valitun työsopimuksen perusteella kunkin työntekijän työtunnit, liukumat ja ylityöt.

Työntekijöiden on lisäksi mahdollista tallentaa Tuntinettiin omia työaikatoiveitaan, jotka ovat myös näkyvillä vuoroja laadittaessa. Automaattista työvuorosuunnittelua tai työvuorohuutokauppaa käytettäessä ohjelma huomioi TES:in asettamat rajoitukset sekä työntekijöiden toiveet.

 

9. Helppo ja nopea aloitus

Tuntinetti on helppo ottaa käyttöön eikä verkkopohjaisena sovelluksena vaadi erillisiä asennuksia. Klikkaat vain "Ota koekäyttöön" ja aloita!

 

10. Asiakaspalvelu aina tukenasi

Katso vastauksia useimmin kysytyistä kysymyksistä ja ota yhteys asiakaspalveluun tai myyntiimme.