Tilitoimistoille

Mobiiliseurannan avulla saat asiakasyrityksesi tes-tulkitut työaikatiedot, kuitit, kilometrit sekä muut itsellesi raportoituna helposti ja ilman sählinkiä. Lisäksi ryhtymällä Mobiiliseuranta.fi –jälleenmyyjäksi voit ansaita selvää rahaa.

Mobiiliseuranta.fi on suunniteltu helpottamaan sinun ja asiakkaidesi välistä tiedonvälitystä. Asiakkaasi kirjaavat palveluun työtunnit, ajokilometrit sekä kulukorvaukset omalla mobiililaitteellaan, ja tarkistavat ne. Kun raportit on tarkistettu ja hyväksytty, he voivat lähettää sinulle tarvitsemasi aineistot muutamalla klikkauksella. Aineistosiirto tukee Excelin lisäksi valmiiksi myös useimpia taloushallinnon ja kirjanpidon järjestelmiä. Mobiilipalvelu mahdollistaa kaiken ajasta ja paikasta riippumatta, eli sinun ei tarvitse enää odotella ja kysellä tietojen ja kuittien perään. Voit vaan keskittyä itse asiaan, eli kirjanpitoon.

Ajanvarausratkaisut

Meiltä saatavilla myös ajanvarausratkaisut nettiin. Saat ajanvarauksen näkyville kotisivuillesi, ja asiakkaasi voi suorittaa jopa maksun tilauksen yhteydessä. Pystytämme palvelun puolestasi. Kalenteriin tallentuu asiakkaasi yhteystietojen lisäksi palveluhistoria - tietosi ovat siis kootusti ja turvallisesti yhdessä paikassa ja helposti löydettävissä. Asiakkaat saavat vahvistukset ja muistutukset varaamistaan ajoista. Voit myös tarjota mahdollisuuden aikojen perumiseen haluamasi aikarajan puitteissa. Tiedustelut myynti@mobiiliseuranta.fi

Ota yhteyttä

Myynti Suomessa

Mobiiliseuranta Finland

Y-tunnus 1739527-2
Mannerheimintie 12 B
FI-00100 Helsinki,

Muualla Suomessa

Sepänkatu 20, 90100 Oulu

Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

Viestikatu 3, 70601 Kuopio

Kalevantie 2, 33100 Tampere

Maailmalla

Sverige

Lilla Bommen 6, 7th Floor, SE-411 04 Gothenburg

Master Samuelsgatan 60, 8th Floor, 111 21 Stockholm

UK

68 King William Street, London, EC4N 7DZ

Lower Castle Street, Bristol, BS1 3AG

Deutschland

Elisabethstraße 91, 80797 Munich

Frankfurter Welle, An der Welle 4, 60322 Frankfurt