Etusivu > Referenssejä

Asiakasreferenssejä

Seuraavassa muutamia asiakasreferenssejämme:

Fix-Logistics Oy

Logistiikka-alan henkilöstövuokrausta ja kuljetuspalveluja tuottava Fix Logistics päätyi valitsemaan Tuntinetin, kun oli tarve saada työtunnit fiksusti talteen ja helpottaa samalla palkkalaskelmien tekoa ja raportointia.

“Tuntinetin perusominaisuudet oppii nopeasti”, sanoo Fix Logisticsin toimistokoordinaattori Jonna Roivas. “Tuntinetin monipuolisuus tuo koko ajan lisäarvoa, kun oppii hyödyntämään myös ohjelman lisäominaisuuksia.”

Roivas kehuu erityisesti Tuntinetin asiakaspalvelua, webinaareja ja käyttöohjeita. Positiivista on myös se, että Fix Logisticsin tarvitsemien toiminnallisuuksien räätälöinnit on toteutettu hyvin joustavasti.

Tuntinetti helpottaa laskutusta ja asiakkuuksien hallintaa

Tuntinetistä on ollut hyötyä myös laskutuksessa ja asiakkuuksien hallinnassa. “Työtunneista raportointi asiakkaille on todella yksinkertaista Tuntinetin avulla, ja tämä parantaa yhteistyön sujuvuutta asiakkaiden kanssa huomattavasti”, kertoo Roivas.

Fix Logisticsin uusien asiakkuuksien hoitaminen on sekin helpottunut, kun tunnit saa heti talteen uuteen työkohteeseen.

Roivas pitää Tuntinetin parhaana puolena sitä, että ohjelma helpottaa logistiikkayrityksen kiireistä arkea, kun kaikki työaikaraporteista palkanlaskentaan ja laskutukseen sujuu nopeasti.

Lisätietoja - Tuntinetti:
Myynti, puh. +358-(0)9-6898 8221
Sähköposti: myynti@tuntinetti.fi
http://www.tuntinetti.fi

 

 

Ansiotyölaskuri

Työsuhdeasiat - erityistoimialojen ansiotyölaskuri

Ansiotyölaskuri on Tuntinetin Erityistoimihenkilöt ET ry:lle tilaustyönä kehittämä nettisovellus, jolla käyttäjä voi helposti tarkistaa omat työaikalain mukaiset ylityökorvauksensa. ET ry:n edustamilla aloilla työsuhteen määräykset tulevat pääsääntöisesti työlainsäädännöstä, eivätkä alakohtaisista työehtosopimuksista. Sovellus on saanut kiitosta helppokäyttöisyydestään ja nopeasta toimitusajastaan, ja se julkistettiin virallisesti ET ry:n tETra-jäsenlehden numerossa 2/2010.

ET ry:n puheenjohtaja Seija Pyökeri kertoo päätöksestä seuraavasti: "Eri tilaisuuksissa totesimme, että ylitöiden laskeminen oli vaikeaa työpaikoilla ja päädyimme tilaamaan kotimaiselta Tuntinetiltä ansiotyölaskurin jäsenistömme käyttöön. Laskurin avulla toivomme, että jäsenemme saavat tekemistään ylitöistä lain säätämän korvauksen." Hallituksen varsinainen jäsen Anna Vuorisalo lisää, että sovellus "toimii vallan hyvin ja on varsin hyödyllinen."

Ansiolaskuri on myös osa suurempaa kokonaisuutta - vastaava ratkaisu on sisäänrakennettu Tuntinetti-työajanseurantaohjelmaan. Ansiolaskuri on mutkaton tapa tarkistaa, kuinka paljon ylitöistä tulisi maksaa lain mukaan. Tuntinetti-työajanseurannassa tämä ominaisuus on yhdistetty TES-tulkintaan ja automaattiseen palkanlaskentaan. Yhteistyössä ne laskevat ylityökorvaukset myös toimialakohtaisesti.

Ansiolaskuri ja Tuntinetti ovat vain pari esimerkkiä automaattisen TES-tulkinnan mahdollistamista ratkaisuista, jotka toimivat sekä yhdessä että itsenäisesti. Laadimme näistä rakennuspalikoista juuri asiakkaidemme tarpeita vastaavat sovellukset, jotka voidaan tarvittaessa istuttaa miltei mihin tahansa ulkoiseen ohjelmistoon.

Ansiolaskuri näyttää, kuinka yksi Tuntinetin useista rattaista toimii. Työaikalaki muuttuu äkkiseltään luettuna helposti pykäläviidakoksi, ja työajan kirjaaminen on käsityönä aikaavievää ja usein haastavaa. Tuntinetti ymmärtää työaikalakia Ansiolaskurin kaltaisten ratkaisujen kautta - jotka on kaikki hitsattu saumattomasti yhteen.

Erityistoimihenkilöt ET ry on yksi STTK:laisen Erityisalojen Toimihenkilöliitto ERTOn kuudesta jäsenyhdistyksestä. Yhdistykseen kuuluu yksityisen palvelusektorin pienillä työpaikoilla työskenteleviä jäseniä.

Lisätietoja - Erityistoimihenkilöt ET ry:
Seija Pyökeri, Puheenjohtaja, puh. +358-50-559 3142
Sähköposti: seija.pyokeri@etry.fi
http://www.etry.fi

Lisätietoja - Tuntinetti:
Myynti, puh. +358-(0)9-6898 8221
Sähköposti: myynti@tuntinetti.fi
http://www.tuntinetti.fi

 

 

Dream Team AH Oy

Vahvassa kasvussa oleva vuonna 2021 perustettu hoitoalan henkilöstövuokrausyritys Dream Team AH Oy päätyi valitsemaan Tuntinetin, koska tarvitsi työajanseurantaratkaisun, joka selkiyttäisi palkkojen maksua ja laskutusta kustannustehokkaalla ja aikaa säästävällä tavalla, pysymään mukana heidän laajentuessa ympäri Suomea ja jopa ulkomaille.

Dream Team on sekä yksityisen että julkisen sektorin kumppani, joka vuokraa koulutettua hoitoalan henkilöstöä keikoille ja pidempiin sijaisuuksiin.

Koska Dream Teamin työntekijät tekevät töitä useassa kohteessa, oli tarve löytää helppokäyttöinen järjestelmä, jonka avulla työajat ja -kohteet saadaan kerättyä tehokkaasti talteen ja kirjauksista voidaan helposti muodostaa asiakaslaskut.

Tuntinetissä on kaikki mitä tarvitaan

“Tuntinetti vaikutti juuri sopivalta meidän käyttöömme, esittely sujui mutkattomasti ja Tuntinetissä on kaikki, mitä tarvitsemme”, kertoo Dream Teamin henkilöstöjohtaja Emilia Järvenperä.

“Aluksi uuden ohjelman oppiminen tuntui hankalalta, mutta Tuntinetin asiakaspalvelu opasti meitä todella hyvin ja kun pääsimme alkuun, niin ilman Tuntinettiä emme enää voisi yritystä yhtä hyvin pyörittää,” Järvenperä toteaa.

Dream Teamin työntekijät oppivat uuden järjestelmän käytön nopeasti ja sitoutuivat merkkaamaan tuntinsa Tuntinettiin. Samalla palkkojen maksu selkeytyi huomattavasti, koska Tuntinetti laskee automaattisesti kaikki TES:in mukaiset lisät. Myös järjestelmän laskutustoiminnot ja raportit ovat osoittautuneet Dream Teamin kannalta erittäin käteviksi.

Tuntinetistä tukea kasvuyrityksen arkeen

Tuntinetti on hyvä kumppani kasvuyritykselle, kun tarvitaan helppokäyttöistä järjestelmää, joka mahdollistaa keskittymisen omaan ydinosaamiseen.

“Olemme kasvattaneet liiketoimintaa Tuntinetin käyttöönoton jälkeen nelinkertaisesti”, kertoo Järvenperä. Dream Team on erittäin tyytyväinen Tuntinetin tarjoamaan palveluun ja suosittelee sitä myös muille yrittäjille, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa ja tehostaa ajankäyttöään.

“Tuntinetti auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi, kun peruspohja, kuten palkanmaksu ja laskutus toimivat”, kiteyttää Järvenperä. “Työntekijöiden työtunnit ovat siellä kaikista kohteista tallessa sekä TES-mukaiset lisät laskettu täysin oikein. Lisäksi Tuntinetin asiakaspalvelu vastaa aina ja löytää ratkaisun, jos järjestelmän käytössä ilmenee jotain ongelmia”, Järvenperä kiittää.

Lisätietoja - Tuntinetti:
Myynti, puh. +358-(0)9-6898 8221
Sähköposti: myynti@tuntinetti.fi
http://www.tuntinetti.fi