Etusivu > Miksi Tuntinetti? > Tiedonsiirto

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa parhaimmillaan sitä, että yrityksen kaikki taloustiedot ovat saatavilla ja niitä hallitaan automaattisten tietojärjestelmien avulla. Varastotiedot, tilaushallinta, osto- ja myyntireskontra, palkkatiedot, työaikatiedot, ajanvaraukset sekä kirjanpito ovat aina ajantasalla.

Tuntinetissä on valmiina vakiomuotoisia rajapintoja, joilla raportit on siirrettävissä useimpiin taloushallintojärjestelmiin. Kun tarvitsette rajapintaa omaan taloushallinnon ohjelmistoonne, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme.

Tuntinetti integroituu Tabellaan

 • Tabella on raportointiin, laskentaan ja budjetointiin kehitetty järjestelmä. Tuntinetistä voidaan tuoda Tabellaan vientitason tiedot ja siten yhdistää tietojen analysointi, moniulotteinen raportointi ja suunnittelu yhteen, helppokäyttöiseen järjestelmään. Tabellan kehittäjä on suomalainen Tabella Finland Oy
 • Lisätietoja - Tabella Finland Oy:
  Toimitusjohtaja Tommi Loukia
  Puhelinnumero: +358 9 6689 200
  Sähköposti: tommi.loukia@tabella.fi
  http://www.tabella.fi
 • Lisätietoja - Tuntinetti:
  Asiakaspalvelu
  Puhelinnumero: +358-(0)9-6898 8222
  Sähköposti: asiakaspalvelu@tuntinetti.fi
  http://www.tuntinetti.fi

Tuntinetti integroituu Procountoriin

 • Procountor on kattava taloushallinnon ohjelmisto. Tuntinetti integroitiin Procountor ohjelmistoon elokuussa 2009, mikä mahdollistaa Tuntinetillä kerättyjen työaikatietojen liittämisen osaksi Procountorin sähköistä taloushallintoa.
 • Internetissä toimiva Procountor ohjelmisto on kehitetty pk-yritysten monipuolisiin tarpeisiin. Joustavuutensa johdosta Procountor sopii lukuisille eri toimialoille ja se on todettu hyväksi myös vaativassa tilitoimistokäytössä . Tuntinetin ja Procountorin välinen integraatio mahdollistaa laskutus- ja palkanlaskenta-aineistojen siirron Tuntinetistä Procountoriin:
 • Procountorin avulla myyntilaskujen lähetys on vaivatonta, lähtivät laskut sitten tulostuspalvelun kautta postitse, verkkolaskuina tai sähköpostitse. Myös maksumuistutukset voidaan lähettää suoraan Procountorista. Lisäksi laaditut ja lähetyt laskut tallentuvat Procountorissa automaattisesti kirjanpitoon ja myyntireskontraan, joka päivittyy automaattisesti pankista noudettavien sähköisten tiliotteiden ja viitesiirtojen mukaan.
 • Tuntinetin tekemien TES-tulkintojen pohjalta Procountor hoitaa palkkojen laskemisen, maksamisen sekä niihin liittyvät viranomaisilmoitukset. Procountor ylläpitää yrityksen puolesta myös kattavaa palkkalajirekisteriä sekä luontoisetujen vuosittain muuttuvia arvoja ja muita viranomaisten määrääviä muuttuvia tietoja kuten eläkevakuutusmaksuprosentteja. Palkkatiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon, taloushallinnon raporteille ja viranomaisilmoituksille. Älypuhelinsovelluksella voit ottaa kuvan kuiteistasi heti ostotapahtuman yhteydessä, jolloin ne tallentuvat suoraan kirjanpitoon. Kun kuitti on tallessa ja arkistoitu kirjanpitoon, ei sinun enää erikseen tarvitse toimittaa paperista kuittia kirjanpitoon.
 • Lisätietoja - Finago Procountor:

  Puhelinnumero: +358 20 7879 840
  Sähköposti: liittymat@procountor.com
  http://finago.com/fi/
 • Lisätietoja - Tuntinetti:
  Asiakaspalvelu
  Puhelinnumero: +358-(0)9-6898 8222
  Sähköposti: asiakaspalvelu@tuntinetti.fi
  http://www.tuntinetti.fi

 

Tuntinetti integroituu Fivaldiin

 • Selainpohjainen Fivaldi -taloushallinto toimii samalla palvelumallilla kuin Tuntinetti, jossa käyttäjän ei tarvitse asentaa ylimääräisiä ohjelmia. Käyttöönotto tapahtuu jouhevasti, koska teknisiin asioihin ei tarvitse ottaa kantaa. Fivaldiin ja Tuntinettiin tapahtumat kirjataan verkossa.
 • Tuntinetin palkanlaskenta ja myyntilaskutus integroitiin Fivaldii-ohjelmistoon syksyllä 2009, mikä mahdollistaa Tuntinetillä kerättyjen työaikatietojen liittämisen osaksi Fivaldiin sähköistä taloushallintoa:
 • Laskun muodostuttua se näkyy heti myös reskontrassa ja kirjanpidossa, jolloin yritysjohto tietää reaaliaikaisesti mitä taloudessa tapahtuu. Tuntinetin tekemien TES-tulkintojen pohjalta Fivaldi hoitaa palkkojen laskemisen, maksamisen sekä niihin liittyvät viranomaisilmoitukset. Palkkatiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon, taloushallinnon raporteille ja viranomaisilmoituksille.
 • Yrityksen ajan tasalla olevan tiedon saanti ei enää ole ajasta ja paikasta kiinni. Ja järjestelmä on toimialariippumaton.
 • Lisätietoja - Oy Finnvalli Finland Ab:
  Toimitusjohtaja Jukka Parviainen
  Puhelinnumero: 020-761 4490
  Sähköposti: jukka.parviainen@finvalli.fi
  http://www.finvalli.fi
 • Lisätietoja - Tuntinetti:
  Asiakaspalvelu
  Puhelinnumero: +358-(0)9-6898 8222
  Sähköposti: asiakaspalvelu@tuntinetti.fi
  http://www.tuntinetti.fi

 

Liittämällä Tuntinetti -työajanseurannan osaksi sähköisen taloushallinnon järjestelmiäsi, tehostat yrityksesi toimintaa. Tuntinetti huolehtii työajanseurannan rutiineista. Se muistuttaa työajan kirjaamisesta, erittelee laskutettavat ja ei-laskutettavat työt, muodostaa laskutuksen erittelyt, lähettää työtunnit asiakkaalle hyväksyttäväksi, lähettää hyväksytyt tunnit laskutukseen ja huolehtii myös työehtosopimusten tulkinnasta ja aineiston siirrosta palkanlaskentaan ja palkanmaksuun.

Pohditko miten teidän yrityksenne voisi parhaiten yksinkertaistaa työajanseurannan prosessejaan? Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, ota yhteys osoitteeseen asiakaspalvelu@tuntinetti.fi.