Etusivu > Miksi Tuntinetti? > Eri käyttötapoja

Tuntinettiä voi käyttää monella eri tavalla

0

Tuntinetin Kellokapula™

Tuntinetin Kellokapula™ toimittaa kellokortin virkaa niillä toimialoilla, joilla henkilöstö on paljon liikkeellä. Kellokapulan™ etuna on työntekijän nopea tunnistus One-Click™-tunnistuksella tai PIN-koodilla: leimaat sisään tai ulos eri kustannuspaikoilla ja kirjaat mahdolliset matkakulut. Jos haluat työntekijöillesi käyttäjätunnus-salasanaparin sijaan Tuntinetin One-Click™ tunnistuksen, ota yhteys Tuntinettiin.

 

Tuntinetin selainkäyttöliittymä

Tuntinetin käyttöön internet-selaimella riittää tavallinen PC, jossa on internet-yhteys. Myös tavallisella PC:llä työntekijän tunnistukseen voidaan haluttaessa käyttää erillistä sormenjälkitunnistinta. Palvelua on testattu Firefox 2.0-3.0, Microsoft Internet Explorer 7.0, Safari 3.2.1 ja Opera 9.6 selaimilla. Palvelu toimii todennäköisesti myös muissa uusissa selaimissa, joissa JavaScript on käytössä. Erityisesti Microsoft Internet Explorer 6.x kannattaa päivittää tuoreempaan joko 7 tai 8-sarjan versioon.

 

Tuntinetin Työaikanappi™

Tuntinetin Työaikanappi™ on ratkaisun niille toimialoille (mm. vartiointi, siivous, kotihoito, ym.), joilla tarvitaan ajantasainen tieto missä henkilöstö on, mitä henkilöstö tekee ja milloin. Työaikanapin™ etuna on työntekijän nopea tunnistus: Työaikanappia™ vilauttamalla (kuin bussilippu) leimaat sisään tai ulos eri kustannuspaikoilla ja kirjaat mahdolliset matkakulut tai keräät kuulumiset. Lue lisää Työaikanapista™.

 

Tuntinetin Työmaakello™

Tuntinetin Työmaakello™ toimittaa kellokortin virkaa niillä toimialoilla, joilla töitä tehdään toistuvasti samoissa työpisteissä. Työmaakello™ leimausnäkymään etuna on mahdollisuus työntekijän nopeaan avaimenperä-, käyntikortti- tai sormenjälkitunnistukseen eikä työntekijöiden tarvitse yrittää kiireessä muistaa tunnuksia ja salasanoja. Työmaakello™ voidaan asentaa työpaikan yhteisiin taukotiloihin pöydälle tai se voidaan kiinnittää seinään. Työntekijät voivat leimata itsensä sisään ja ulos niin monta kertaa päivässä kuin on tarpeen, Työmaakello™ mittaa toteutuneen työajan. Kun haluat Tuntinetin Työmaakellon™, ota yhteys Tuntinettiin.

 

Oma käyttöliittymä?

Räätälöity käyttöliittymä

Joidenkin yritysten toimintaa täydellisesti vastaavaa ratkaisua ei markkinoilta löydy valmiina. Tuntinettiin saa juuri sellaisen työaikakirjausnäkymän kuin teidän liiketoimintanne edellyttää. Lähettäkää meille malli toimintanne erityisvaatimukset täyttävästä kirjauslomakkeesta osoitteella asiakaspalvelu@tuntinetti.fi niin teemme teille kustannusarvion. Palvelusta veloitetaan lisäksi normaalin hinnaston mukaisesti 1 € / työntekijä / kk.

 

Kokeile ilmaiseksi

Lisätietoa: Sormenjälkitunnistimen kohdalla ei ole pelkoa siitä, että laite 'kloonaisi' käyttäjän sormenjäljen. Sormenjälkitunnistin tunnistaa käyttäjän sormenjäljen vertaamalla jäljestä laskettuja tunnisteita tietokantaansa. Jos koodit täsmäävät, käyttäjän henkilöllisyys on tunnistettu. Laite ei kuitenkaan tallenna varsinaista sormenjälkeä yhtään mihinkään, vaan pelkästään sormenjäljestä lasketun tarkistussumman. Sormenjäljen voi tunnistaa tarkistussumman perusteella (koska jokaisella ihmisellä on yksilöllinen sormenjälki), mutta tarkistussumman sisältämä tieto ei riitä muodostamaan kopiota sormenjäljestä.