Etusivu > Miten toimii? > Tuntilaskutus

Asiakaslaskujen muodostaminen

Tuntilaskutettavaa työtä tekevän yrityksen on mahdollista käyttää Tuntinettiä myös asiakkaille lähetettävien laskujen muodostamiseen. Tuntiraportit saa eriteltyä kätevästi asiakkaittain, ja laskujen lähettämistä varten Tuntinetin voi liittää mihin tahansa laskutusohjelmistoon.

 

Voiko Tuntinetillä muodostaa tuntilaskutettavan työn asiakaslaskut?

Tuntinetti laskee eurot valmiiksi laskulle haluamanne tuntitaksan mukaisesti, huomioiden mahdolliset ylityöt, iltalisät tai esimerkiksi viikonlopputaksat. Itse laskun muodostamiseen ja lähettämiseen voi käyttää mitä tahansa laskutusohjelmistoa. Ilmaisia Tuntinettiin integroituja laskutusohjelmistoja on mm. Verkkolaskut.fi sekä Liiketoimintasovellus.fi joita voi käyttää verkossa.

Katso demo

 

Miten liitän Tuntinetin Verkkolaskut.fi -laskutusohjelmaan?

Tuntinetti on Maventan Verkkolaskut.fi -yhteensopiva. Katso oheinen demo, jossa esitetään liittämiseen tarvittavien avaintietojen asetukset. Liittämällä Tuntinettisi sähköiseen laskutusohjelmistoon säästät aikaa, rahaa ja luontoa. Laskutusohjelma huolehtii puolestasi reskontran seurannan: myöhästyneet maksut, maksumuistutukset, huomautusmaksut, korjauslaskut ja paperilaskutuslisät. Esimerkiksi Verkkolaskut.fi osaa lähettää laskutusaineiston tiedoksi myös kirjanpitäjällesi. Jotkut laskutusohjelmistot sisältävät jopa täydet kirjanpidon ominaisuudet. Tuntinetin asiakaspalvelu tietää ja neuvoo, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso demo