Tuntinetti käyttöohjeet : Työpaikkailmoitusten Oikotie-asetukset

Rekrytointi > Oikotie-julkaisuasetukset

 

Seuraavassa tutustutaan Tuntinetin Oikotie-julkaisuasetuksiin. Niiden avulla työpaikkailmoitus voidaan julkaista Oikotie.fi-sivustolla.

 
Oikotie-julkaisu lisäominaisuuden aktivointi

Jotta työpaikkailmoituksia voidaan julkaista Oikotie-palvelussa, täytyy lisäominaisuudet Työpaikkailmoitukset omalla kotisivulla ja Työpaikkailmoitusten julkaisu Oikotiehelle olla aktivoituna. Ne voidaan aktivoida Tuntinetin lisäominaisuudet välilehdellä merkitsemällä rastit kyseisten ominaisuuksien valintaruutuihin.

Työpaikkailmoitukset omalla kotisivulla lisäominaisuus on hierarkisesti asetuksissa ylemmällä tasolla ja mahdollistaa julkaisuasetuksien käyttöönoton, joten se täytyy aktivoida ensin ja tallentaa valinta "Tallenna"-painikkeella. Tämän jälkeen on mahdollista valita myös Työpaikkailmoitusten julkaisu Oikotielle aktiiviseksi valintaruudulla, minkä jälkeen tulee muistaa tallentaa uudestaan.

Työpaikkailmoitukset omalla kotisivulla lisäasetus mahdollistaa myös muiden julkaisualustojen (kuten Mol ja Monster) käyttöönoton.


Työpaikkailmoitusten Oikotie-asetusten asettaminen


Käyttäjätunnus

Käyttäjätunnukseksi merkitään yrityksen Oikotie-tunnuksen käyttäjätunnus.

Salasana

Salasanaksi merkitään yrityksen Oikotie-tunnuksen salasana.

Yritystunnus

Tähän merkitään yrityksen yritystunnus.

Älä päivitä automaattisesti

Tämä asetus määrittää päivitetäänkö ilmoitus automaattisesti. Jos asetus on päällä, ohjelma julkaisee ilmoituksen uutena valitun ajan välein. Tämä vaikuttaa siihen, että ilmoitus näkyy Oikotie-palvelussa työnhakijoille uusien paikkojen tiedotuksessa.

Oikotie tyylipohjat/julkaisupohjat

Jos yrityksellä on tyylipohja tai julkaisupohja, se voidaan lisätä tähän.

Pituus

Tähän valitaan julkaisun pituus, jos automaattinen päivitys ei ole valittuna.Lopuksi tallennetaan muutokset, järjestelmä ilmoittaa onnistuneesta tallennuksesta.Nyt ilmoituksia voidaan julkaista Oikotie.fi-sivustolla Työpaikkailmoitukset-välilehdellä.