Tuntinetti käyttöohjeet : Työpaikkailmoitusten Monster-asetukset

Rekrytointi > Monster-julkaisuasetukset

 

Seuraavassa tutustutaan Tuntinetin Monster-julkaisuasetuksiin. Niiden avulla työpaikkailmoitus voidaan julkaista Monster.fi-sivustolla.

 
Moster-julkaisu lisäominaisuuden aktivointi

Jotta työpaikkailmoituksia voidaan julkaista Monster-palvelussa, täytyy lisäominaisuudet Työpaikkailmoitukset omalla kotisivulla ja Työpaikkailmoitusten julkaisu Monsteriin olla aktivoituna. Ne voidaan aktivoida Tuntinetin lisäominaisuudet välilehdellä merkitsemällä rastit kyseisten ominaisuuksien valintaruutuihin.

Työpaikkailmoitukset omalla kotisivulla lisäominaisuus on hierarkisesti asetuksissa ylemmällä tasolla ja mahdollistaa julkaisuasetuksien käyttöönoton, joten se täytyy aktivoida ensin ja tallentaa valinta "Tallenna"-painikkeella. Tämän jälkeen on mahdollista valita myös Työpaikkailmoitusten julkaisu Monsteriin aktiiviseksi valintaruudulla, minkä jälkeen tulee muistaa tallentaa uudestaan.

Työpaikkailmoitukset omalla kotisivulla lisäasetus mahdollistaa myös muiden julkaisualustojen (kuten Mol ja Oikotie) käyttöönoton.


Työpaikkailmoitusten Monster-asetusten asettaminen


Käyttäjätunnus

Käyttäjätunnukseksi merkitään yrityksen Monster-tunnuksen käyttäjätunnus.

Salasana

Salasanaksi merkitään yrityksen Monster-tunnuksen salasana.

Monster käyttäjätilin code-x

Tähän voi merkitä Monster code-x tiedot. Nämä asetukset liittyvät Monsterin käyttäjätiliin ja ne saa Monsterin asiakastuesta.

Älä päivitä automaattisesti

Tämä asetus määrittää päivitetäänkö ilmoitus automaattisesti. Jos asetus on päällä, ohjelma julkaisee ilmoituksen uutena valitun ajan välein. Tämä vaikuttaa siihen, että ilmoitus näkyy Monster-palvelussa työnhakijoille uusien paikkojen tiedotuksessa.

Monster tyylipohjat/julkaisupohjat

Jos yrityksellä on tyylipohja tai julkaisupohja, se voidaan lisätä tähän. Tyylipohja-asetus on aina asiakaskohtainen ja sen voi pyytää Tuntinetin asiakaspalvelusta.

Pituus

Tähän valitaan julkaisun pituus, jos automaattinen päivitys ei ole valittuna.Lopuksi tallennetaan muutokset painamalla "Tallenna"-painiketta. Järjestelmä ilmoittaa onnistuneesta tallennuksesta.Nyt ilmoituksia voidaan julkaista Monster.fi-sivustolle Työpaikkailmoitukset-välilehdellä.