Tuntinetti käyttöohjeet : Webinaariin liittyminen

Lähetämme osallistumislinkin noin 10min ennen webinaarin alkua, ja webinaariin pääset osallistumaan lähettämämme linkin kautta. Tarvitset siis nettiselaimen (chrome) ja internet-yhteyden.

Äänet

Oheisen napin kautta avautuu valikko jolla voi valita mitä kautta äänet haluaa kuuluville.

Tietokoneen kautta

Tietokoneen kautta äänet saa kuuluville oheisen valinnan kautta. Jos tietokoneen asetukset eivät ole näiltä osin kunnossa eikä ääniä saa tietokoneen kautta kuulumaan niin kannattaa äänet ottaa puhelimen kautta.

Kun äänet on otettu käyttöön niin suosittelemme mykistämään mikin kuuntelun ajaksi jotta mahdolliset taustaäänet tai linjahäiriöt eivät häiritse muita. Mikin saa mykistettyä alla näkyvästä napista.

Mikin voi aktivoida aina tarpeen mukaan eli jos haluat esittää kysymyksiä tai jos haluat vastata mahdollisesti esitettyihin kysymyksiin. Mikin saa aktivoitua alla näkyvästä napista.

Puhelimen kautta

Puhelimen kautta äänet saa kuuluville oheisen valinnan kautta.

Valinta avaa ikkunan josta valitaan ensin haluttu maa jotta saadaan numero johon tulee soittaa. Suomessa tulee valita Finland - Helsinki joka löytyy Europe osasta listan loppu puolelta.

Suomen numero on tätä tehdessä +358942599698. Tuohon numeroon soittamalla saadaan yhteys JoinMe keskukseen joka sitten pyytää conference ID:tä jolla liitytään oikeaan webinaariin. Conference ID syötetään ilman viivoja ja ID:n lopuksi tulee vielä # -merkki eli tämän esimerkin tapauksessa tulisi syöttää 913237948#. Conference ID:n syöttämisen jälkeen pitäisi puhelun liittyä webinaariin.

Suosittelemme mykistämään puhelimen mikin kuuntelun ajaksi jotta mahdolliset taustaäänet tai linjahäiriöt eivät häiritse muita. Mikin voi aktivoida aina tarpeen mukaan eli jos haluat esittää kysymyksiä tai jos haluat vastata mahdollisesti esitettyihin kysymyksiin.

Chat

Jos et jostain syystä saa ääniä kuulumaan kummallakaan tavalla niin nopein tapa ilmoittaa asiasta vetäjälle on Chat. Chatin saa avattua alla näkyvästä napista.

Chat näyttää tältä.

Chatin kautta voi myös esittää kysymyksiä jos et halua esittää niitä ääneen.

Webinaarin sulkeminen

Webinaarista poistutaan alla näkyvästä napista.