Tuntinetti käyttöohjeet : Työsopimusten lisääminen massana

Jos haluat luoda uusia työsopimuksia massana niin valitse ensin halutut yksiköt ja työntekijät. Jos yhtään työntekijää ei valita niin tällöin valitaan automaattisesti kaikki valittujen yksiköiden työntekijät.

Seuraavaksi valitaan "Palkkaustapa" -valitsimesta: "Ilman työsopimusta" ja/tai "Ilman voimassa olevaa työsopimusta". Tämä mahdollistaa työsopimusten luonnin niille työntekijöille joilla ei ole työsopimusta tai voimassa olevaa työsopimusta.

Jos annetuilla valinnoilla löytyy työntekijöitä joilta puuttuu sopimuksia niin “Luo uusia sopimuksia” -nappi aktivoituu. Muussa tapauksessa nappi pysyy harmaana ja tulee tieto että “Annetuilla ehdoilla ei löydy yhtään työntekijää jolta puuttuisi työsopimus joten puuttuvia sopimuksia ei voida luoda. Tarvittaessa tarkista suodatusvalinnat.”.

“Luo uusia sopimuksia” -napin painamisen jälkeen avautuu uusi ikkuna jossa voidaan valita millainen sopimus työntekijöille luodaan.

Kun haluttu sopimus ja niiden tiedot on lisätty niin "Hyväksy sopimuksen tiedot" -nappi kopioi kyseisen sopimuksen soveltuville työntekijöille.

Sopimuksia voi vielä yksilöllisesti muuttaa ennen sopimusten tallentamista. Tarvittaessa sopimuksia voi vielä poistaa sellaisilta työntekijöiltä joille sopimusta ei haluta lisätä. Sopimukset pitää vielä erikseen tallentaa ennen kuin kyseiset sopimukset siirtyvät kyseisten työntekijöiden työsopimushistoriaan. Tallentaminen tapahtuu sopimuslistauksen alapuolella olevasta vihreästä “Tallenna” -napista.

Tallennuksen jälkeen tulee info että tallennus on onnistunut. Tämän jälkeen voidaan jatkaa sopimusten lisäystä uusilla suodatuksilla.