Tuntinetti käyttöohjeet : Työntekijänvelho

Seuraavassa tutustutaan Tuntinetin työntekijänvelhoon. Työntekijänvelho ohjaa uusien työntekijöiden luonnissa, sen kautta voit myös muokata olemassa olevia työntekijöitä nopesti ja helposti.

  

Työntekijänvelho

Työntekijänvelho kuuluu avustettuihin toimintoihin. Avustetut toiminnot löytyvät ruudun oikeasta reunasta ja ne ovat käytettävissä jokaisella sivulla.

Avataan avustetut toiminnot.

Nyt nähdään eri velhot. Valitaan työntekijänvelho.


Työntekijän muokkaus

Avautuvassa ikkunassa näet yrityksesi työntekijät yksiköittäin. Valitsemalla muokkaa pääset muuttamaan työntekijän tietoja.


Ensimmäisessä vaiheessa voit muuttaa työntekijän nimeä, sähköpostiosoitetta, käytettävää kieltä ja onko kyseesä eritelty tuntikirjaus. Voit myös valita lähetetäänkö työntekijälle kutsu Tuntinetin käyttäjäksi. Tässä näkymässä voit myös luoda uuden työntekijän. Painamalla seuraava pääseet seuraaviin valintoihin.

 

Uuden työntekijän luominen

Aloitetaan uuden työntekijän luominen valitsemalla Luo uusi työntekijä -painike.


Täytetään työntekijän tiedot ja valitaan seuraava.


Seuraavaksi voit valita työntekijän yksikön ja valtuudet.


Valinnalla muokkaa yritysrakennetta pääset antamaan tiedot työpisteelle. Kirjoitetaan yksikön nimi ja valitaan, halutaanko työtunnit kirjata suoraan kyseiseen työpisteeseen.


Seuraavaksi sijoitetaan äsken luotu työpiste yrityksen rakenteeseen.


Sitten pääset valitsemaan muokattavalle tai luomallesi työntekijöille työsopimustiedot ja muut palkkaukseen liittyvät tiedot. Muistio -painikkeesta pääset työsuhteen lisätietoihin.

 

Lopuksi valitse Seuraava -painike ja työntekijä on luotu. Ohjelma ilmoittaa onnistuneesta luomisesta.