Tuntinetti käyttöohjeet : Kaksivaiheinen tunnistautuminen

Tuntinetin lisäominaisuus Kaksivaiheinen tunnistautuminen auttaa suojaamaan tärkeimpien työntekijöiden tilit. Kirjautumisen aikana työntekijä saa tekstiviestillä koodin jolla työntekijä pääsee kirjautumaan tililleen.Lisäominaisuuden aktivoiminen


Jotta työntekijöille voidaan ottaa käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen, täytyy aktivoida lisäominaisuus Kaksivaiheinen tunnistautuminen Tuntinetin lisäominaisuuksista.

Tämä tapahtuu merkitsemällä rasti Kaksivaiheinen tunnistautuminen -valintaruutuun ja tallentamalla muutokset Tallenna-painikkeella.


Työntekijän tietoihin vietävät asetukset


Ne työntekijät joille kaksivaiheinen tunnistautuminen tulee käyttöön, tulee olla matkapuhelinnumero syötettynä Yhteystiedoissa:

sekä asetus Työntekijällä käytössä kaksivaiheinen tunnistautuminen joka löytyy kohdasta Muita asetuksia:


HUOM! Sekä työntekijät että omat asetukset -välilehdille on asetettu tarkistus että tätä kyseistä asetusta ei saa päälle jos työntekijällä ei ole puhelinnumeroa tai puhelinnumero-kenttää ei saa tyhjennettyä jos asetus on päällä.


Kirjautuminen Tuntinettiin

Kun asetukset ovat kunnossa, kirjaudutaan Tuntinettiin normaalisti sisään kirjautumissivulta https://www.tuntinetti.fi/Login . Kirjautumisen yhteydessä työntekijä saa annettuun puhelinnumeroon kertakäyttösalasanan, joka kirjataan SMS-kertakäyttösalasana-kenttään ja kirjaudutaan sisään järjestelmään: