Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakaspalvelun asiantuntija, Helsinki

Zmarta Group tarjoaa monipuolisia rahoitusalan kilpailutuspalveluita kuluttajille ja yrityksille. Olemme osa Bauer Media konsernia. Zmarta on perustettu vuonna 1999. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008 alkaen ja yhteistyökumppaneihimme kuuluvat Suomessa toimivat, monikansalliset luottolaitokset, pankit ja rahoitusyhtiöt. Zmartan palvelut ovat täysin maksuttomia kuluttajille. Nykyaikaiset toimintatapamme varmistavat, että rahoituspalveluiden kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa. Zmarta tarjoaa henkilökohtaista lainaneuvontaa puhelimitse sekä digitaalisia palvelukanavia hyödyntäen. Zmartan lainahakemuksella asiakas tavoittaa useita eri pankkeja ja luottolaitoksia.


Haemme asiakkaamme Zmartan tiimiin vahvistusta!

Asiakaspalvelun asiantuntija
Oletko vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis ja myyntihenkinen asiakaspalvelija? Haluatko tehdä työtä aktiivisen ja energisen tiimin kanssa? Tässä tehtävässä tulet työskentelemään keskeisenä osana Zmarta Suomen myyntihenkistä ja dynaamista organisaatiota. Tavoitteenasi on löytää helposti ja maksutta asiakkaalle paras ratkaisu. Tule meille uudeksi Customer Succes Agentiksi

 

 

 

Työtehtäväsi:

Kontaktoit Zmartan olemassa olevia asiakkaita puhelimitse ja autat heitä vertailupalveluiden kanssa. Esittelet palvelua ja teet brändiä tunnetuksi asiakkaille positiivisessa ja asiantuntevassa hengessä. Asiakaspalvelu tapahtuu monikanavaisesti ja teet myös asiakashankintaa sekä myyntityötä puhelimitse. Vertailupalveluihin kuuluvat sähkövertailu, yrityslainavertailu sekä kulutusluottovertailu.

Zmarta tarjoaa sinulle:

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan myyntiprovision ilman kattoa. Saat mahdollisuuden työskennellä voimakkaassa kasvussa olevan palvelukonseptin parissa Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa viihtyisässä toimistossa tai osittain etänä. Toimisto sijaitsee Epicenterissä, jossa työntekijöillä on käytössä mm. oma kuntosali. Lisäksi saat mm. lounasedun, virike-edun, yksityisen työterveyshuollon sekä laajan vakuutusedun. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä jatkuvaa koulutusta.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet työuralla etenemiseen yrityksessä, joka on saanut Great Place to Work -sertifikaatin useana vuotena.

Toivomme sinulta:

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- sekä myyntitehtävistä. Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen, energinen ja positiivinen ote työntekoon. Tietysti sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, myynnillistä pelisilmää ja innokkuutta tuloksen tekemiseen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja mielellään myös englanniksi.

Lisätietoja ja hakuohjeet:

Työ alkaa 10.4. ja työsopimuksen teet suoraan Zmartan kanssa. Tehtävään valitulta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot. Työaika on ma-to klo 7.55–18, pe klo 7.55–17.Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 4.4. mennessä.

Lisätietoja: LEAD / Minna Vornila puh. 050 336 8498 tai minna.vornila(at)lead.fi

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: minna.vornila(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+provisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, 37,5h/vko
Työ alkaa: 10.4.2023
Hakuaika päättyy: 4.4.2023
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
00100 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa