Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Service Desk Specialist, Helsinki

CGI on yritys, joka tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Etsimme asiakkaallemme Service Desk Specialistia.  

 

Service Desk Specialist
Tarjolla on työpaikka kansainvälisessä ja erittäin arvostetussa yrityksessä. Paikka sopii sinulle, joka pidät asiakkaiden auttamisesta ja ratkot mielelläsi erilaisia teknisiä pulmia help deskissä. Tule mukaan tähän IT-asiakaspalveluun!

 

 

 

Tehtäviisi kuuluu ratkaista, tukea ja koordinoida asiakkaiden laitteisiin ja sovelluksiin liittyviä kysymyksiä ja pyyntöjä sekä ylläpitää asiakaskohtaisia ohjeistuksia. Vastaanotat työpyyntöjä monikanavaisesti, tarjoat teknistä tukea ja hallitset kokonaisvaltaisesti palvelutapahtumia.

Sinulle tarjotaan kiinteä kuukausipalkka, lounasetu, joustava etätyömahdollisuus sekä kannustava ja avulias työyhteisö. Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuden työskennellä teknisessä asiakaspalvelussa arvostetussa ja henkilöstöään kehittävässä yrityksessä.

Toivomme sinulta

- soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

- kokemusta teknisestä asiakaspalvelusta ja osaamista käyttöjärjestelmistä, laiteympäristöistä, ohjelmistoista ja mobiililaitteista

- palveluhenkistä asennetta ja huolellisuutta

- sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin osaamista

Palkkahaarukka on 2 300–2 500 €/kk

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työajat sijoittuvat ma-pe klo 7–18 välille ja voit työskennellä joustavasti myös etänä.

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään osoitteessa lead.fi, kuitenkin viimeistään 29.3.2023

Kysy rohkeasti lisää: LEAD/Minna Vornila 050 336 8498 tai minna.vornila(at)lead.fi

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: minna.vornila(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, 37,5h/vko
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 29.3.2023
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa