Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakasneuvoja, Helsinki

SOS International on yksi Pohjoismaiden johtavista assistance-organisaatioista. SOS International tarjoaa palveluita äkillisissä hätätilanteissa kaikkialla maailmassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sijaitsevista hälytyskeskuksistamme, yötä päivää, ympäri vuoden. SOS International tarjoaa laajan valikoiman hätäpalveluratkaisuja, johon kuuluvat maailmanlaajuiset hoito- ja matkapalvelut, hinaus- ja tiepalvelut sekä terveydenhoidollinen neuvonta.


Haemme yllä mainitulle asiakkaallemme tiimiin vahvistusta Helsingin Vallillaan. 


 
 
Asiakasneuvoja
Oletko palveluhenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja vastuuntuntoinen henkilö? Tarvitsetko joustavan työn, jossa voit itse vaikuttaa työtuntien määrään? Meillä on tarjota sinulle monipuolinen ja kiinnostava asiakaspalvelutyö. Jos pidät ihmisten auttamisesta ja olet nopea oppimaan: tämä on sinulle, tule mukaan!

 

Tehtävänäsi on auttaa asiakkaita heidän ajoneuvojensa vaurioiduttua Suomessa sekä ulkomailla. Työssä autat pulaan jääneitä autoilijoita järjestämällä hinauksia ja neuvomalla asiakasta matkanjatkoissa.

Pääosa työstä on puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua, jossa akuutin avun järjestämisen ohella, vastaanotat ajoneuvovahinkoihin liittyviä vahinkoilmoituksia. Työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävä ei sisällä myyntityötä.

Asiakaspalvelu on auki 24/7. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-su klo 6–23.  Kokemuksen karttuessa myös yövuorot ovat mahdollisia, jos haluat niitä tehdä.

Tarjoamme mm. kivan ja toimivan työyhteisön, joustavat työajat ja osittaisen etätyömahdollisuuden. Muutaman viikon alkuperehdytys järjestetään toimistollamme.

Aiempi asiakaspalvelukokemus on eduksi, mutta saat joka tapauksessa erinomaisen perehdytyksen tehtäviin sekä jatkuvan tuen kehittyäksesi työssäsi. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on ehdoton edellytys, ruotsin kielen osaamisesta on sinulle todella paljon etua.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Huhtikuun lopussa / toukokuun alussa alkava työ on kausiluonteista ja tunteja on tarjolla joustavasti. Kesäisin ja talvisin tunteja on yleensä enemmän tarjolla. Työsopimus tehdään vuoden loppuun asti, mutta tästä on mahdollista neuvotella.

Palkka on 12,32 €/h kielilisän kanssa+ICT tessin mukaiset lisät.

Työ tehdään SOS Internationalin esihenkilöiden johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista ja kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Hae tehtävään 28.3. mennessä. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten toimi pian! Hakuprosessi on sinulle erittäin vaivaton: täytä helppo hakemus CV:n kera osoitteessa www.lead.fi.

Lisätietoja LEADistä: Minna Vornila puh. 050 336 8498, Heini Carlberg puh. 050 477 6162

 

 
 
 

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD / Minna Vornila puh. 050 336 8498 LEAD / Heini Carlberg puh. 050 477 6162
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö
Työ alkaa: huhti/toukokuussa
Hakuaika päättyy: 28.3.2023
Työn kesto: 6 - 12 kk
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
Elimäenkatu 20
00510 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa