Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvoja, Helsinki

Asiakkaamme on kansainvälinen IT-alan yritys Helsingissä.

 

 

Etsimme asiakkaamme tiimiin Asiakasneuvojaa.

Palveluneuvoja
Tehtäviisi kuuluu vakuutusyhtiön palvelukanavaan liittyvä asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa. Työ ei sisällä varsinaista vakuutusneuvontaa, vaan tuet asiakkaita löytämään oikeat polut asioidensa hoitamiseksi ja opastat mahdollisissa teknisissä pulmissa.

 

 

 

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan ja kivan yhteisöllisen tiimin tueksesi vakaassa yrityksessä. Sinut perehdytetään hyvin työtehtävääsi.

Edellytämme, että sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävässä ei tarvita vahvoja service desk-asiantuntijan taitoja, vaikka it-talossa työskenteletkin. Riittää, kun olet näppärä toimimaan erilaisten järjestelmien parissa ja olet aidosti motivoitunut tuottamaan asiakkaille laadukasta palvelua. Toivomme, että pystyt palvelemaan asiakkaita sujuvan suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi.

Palkka on 2 300 €/kk

Lisätietoa ja hakuohjeet:

Työ alkaa huhtikuun aikana ja on vuoden pituinen vanhempainvapaan sijaisuus. Työaika on ma-pe klo 8–16 välillä ja voit työskennellä joustavasti etänä ja Helsingin toimistolla.

Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään osoitteessa lead.fi, kuitenkin viimeistään 27.3.

Kysy rohkeasti lisää: LEAD/Minna Vornila 050 336 8498 tai minna.vornila(at)lead.fi

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: minna.vornila(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, 37,5h/vko
Työ alkaa: Huhtikuussa
Hakuaika päättyy: 27.3.2023
Työn kesto: 6 - 12 kk, 12 kuukautta kestävä vanhempainvapaan sijaisuus

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa