Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakaspalveluhenkinen myyntineuvottelija, Helsinki

A-Lottex Oy on Suomen Olympiakomitean ja 22 muun urheilujärjestöjen varainhankintayhtiö. Tuotevalikoimaan kuuluu Suomen suurimman tavara-arpajaisen lisäksi digitaalisia peliarpoja. Tule mukaan tiimiin ja vaikuta suomalaisen urheilun tulevaisuuteen! Olemme tähän asti tulouttanut yli 2 miljoonaa euroa suoraan lasten ja nuorten urheilun tukemiseen! Löydät lisätietoja mihin varat on esimerkiksi käytetty oheisesta linkistä: https://unelma-arpa.fi/meista/

Ole mukana vaikuttamassa Suomen urheilun tulevaisuuteen!

Asiakaspalveluhenkinen myyntineuvottelija
Haemme yllä mainitulle asiakkaallemme vahvistusta Helsingin tiimiin.

 

Oletko asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen persoona ja nautit antoisista keskusteluista asiakkaiden kanssa? Haluatko kerryttää kokemustasi myyntityössä ja hankkia lisätienestejä? Meillä on tarjota sinulle joustava työmahdollisuus Helsingin Pitäjänmäen toimistolla. Aiempi asiakaspalvelu- tai myyntikokemus on eduksesi, mutta annamme joka tapauksessa perusteellisen perehdytyksen tehtäviin sekä jatkuvan tuen kehittymiseen. Sujuva suomen kielen taito on ehdoton edellytys, ruotsin kielen taito on etu.

 

Tehtäviisi kuuluu kontaktoida puhelimitse asiakkaita, joille esittelet mahdollisuutta olla kuukausittain helposti tukemassa lasten ja nuorten urheilua. Myyntituotteenasi on mm. urheiluarvat.

 

Tarjolla on kiva työyhteisö inspiroivien ja virkistävien taukomahdollisuuksien puitteissa, joustavat työajat, mahdollisuus etätyöskentelyyn ja hyvät kulkuyhteydet toimistolle. Voit työskennellä kokopäiväisenä tai vaikkapa 4 tuntia päivässä. Peruspalkan lisäksi saat provisiot ja mahdollisuuden muihin rahabonuksiin ja palkintoihin.

 

Palkka on 8,72 €/h + provisiot + muut mahdolliset palkkiot.


Lisätiedot ja hakuohjeet: työ alkaa sopimuksen mukaan. Me LEADillä huolehdimme sinulle mahdollisen jatkohaastattelun asiakkaallemme, ja työsopimuksen teet suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Hae tehtävään 20.3.2023 mennessä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten toimi pian! Hakuprosessi on sinulle erittäin vaivaton: täytä helppo hakemus CV:n kera osoitteessa www.lead.fi. Voit hakea tehtävään myös näppärästi WhatsApp-viestillä Saralle puh. 040 414 0390 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: sara.bjorkroth@lead.fi

 
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Sara Björkroth puh. 040 414 0390, sara.bjorkroth(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipalkka+provisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 20.3.2023
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen työsopimus yritykseen

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa