Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

B2B Myyntipäällikkö mediamyyntiin, Varsinais-Suomen alue, Turku

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko.

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.


 
 
B2B Myyntipäällikkö mediamyyntiin, Varsinais-Suomen alue
Haemme asiakkaallemme Myyntipäällikköä B2B mediamyyntiin Varsinais-Suomen alueelle.

 

Haemme asiakkaallemme Myyntipäällikköä B2B mediamyyntiin.

Jos intohimosi on työskentely asiakkaiden kanssa, nautit aidosti myyntityöstä, haluat vaikuttaa työaikoihisi ja sijaintiisi- myynnin unelmatyöpaikkasi on tässä! Jos arvostat sitä, että saat vapautta viikko-ohjelmasi suunnitteluun ja sinua yksilönä arvostavan yrityksen työnantajaksi- se toteutuu tässä! Yhdessä tekeminen inspiroi sinua ja digitaalinen ympäristö on sinulle tuttua ja mielenkiintoista.

Tehtäviisi kuuluu markkinoinnin suunnittelu yhteistyössä Varsinais-Suomen alueen yrityspäättäjien kanssa. Myyt Sanoma Median monipuolisia mediapalveluita. Ratkaiset asiakkaiden haasteita tarjoamalla heille parhaat ratkaisut ja ideat. Tapaat asiakkaita kasvotusten tai esimerkiksi Teamsin kautta. Työnkuva on pitkälti uusasiakashankintaa sekä asiakkuuksien kasvattamista ja suhteiden luomista.

Myyntisalkussasi löytyy valtakunnalliset sekä alueelliset mainosratkaisut Suomen johtavissa medioissa (Helsingin Sanomat, Nelonen Media, Ilta-Sanomat, Radio Suomipop ja lukuisia muita!) Myös hakukonemainonta, sosiaalisen median mainosratkaisut ja kotisivut. 

Toivomme sinulta idearikkautta, myynninnälkää, näkemyksellisyyttä markkinointiin sekä kokemusta ratkaisumyynnistä. Olet valmis kasvamaan huippumyyjäksi ja ihastutat asiakkaasi loistavalla palvelullasi.

Tarjoamme sinulle

-ison talon tuen ja kunnollisen perehdytyksen

-mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihisi ja sijaintiisi

-vastuuta ja vapautta yrityskulttuurin mukaisesti

-kiinteän pohjapalkan ja myyntiprovisiot ilman kattoa

-mm. Sanoma-konsernin henkilöstöedut ja vuotuisen hyvinvointibudjetin

Palkkahaarukka on 3500 - 8000 € kuukaudessa.

Lisätietoja ja hakuohjeet:

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tiedusteluihin vastaa Minna Vornila / LEAD, puh. 050 336 8498

Kiinnostuitko? Jos vastauksesi on kyllä, hae rohkeasti tehtävään 21.3.2023 mennessä osoitteessa lead.fi. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

 

 

 

 

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD / Minna Vornila puh. 050 336 8498 minna.vornila(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä pohjapalkka+provisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 21.3.2023
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen työsopimus yritykseen

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
20520 Turku
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa