Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Omaguru-asiantuntija, Elisa Oyj, Helsinki

Elisa on monena peräkkäisenä vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista! Elisa tarjoaa sinulle rennon ja ystävällisen työyhteisön, mahdollisuuden kehittää jatkuvasti osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä joustavan työkulttuurin, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Elisalla saat tukea työhösi ja kasvuusi sekä esihenkilöltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet, sillä pääsemme yhdessä parempiin tuloksiin. Meille elisalaisille on myös tärkeää luoda aidosti asiakkaille arvoa tuottavia ratkaisuja toimien samalla vastuullisesti.  Tutustu täältä lisää Elisaan ja elisalaisiin


Omaguru-asiantuntija
Haemme Elisa Oyj:lle OMAGURU-asiantuntijaa pääkaupunkiseudulle.

 

 

Tarjoat asiakkaille markkinoiden asiakaskeskeisimmän avun elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla. Tässä on mahdollisuus käyttää tähänastista tietotaitoasi sekä oppia paljon uutta erilaisten työpäivien aikana. Kun vastaat olevasi utelias, empaattinen, sosiaalinen, tavoitteellinen ja tekniikan saloihin perehtynyt persoona, niin tämä teknisen asiakaspalvelun paikka voi olla sinun!

Työtehtäväsi: työskentelet pääsääntöisesti asiakasrajapinnassa Elisan myymälän palvelupisteellä. Opastat asiakkaita laitteisiin ja palveluihin liittyvissä teknisissä kysymyksissä. Autat esimerkiksi älypuhelimien ja tablettien kanssa, opastat tietoturva-asioissa, asennat ohjelmistoja ja sovelluksia. Koska Omagurussa myynti on tärkeä osa teknisen asiakaspalvelun kokonaisuutta, muistat ja haluat suositella asiakkaalle sopivia täsmäratkaisuja- tulokset näkyvät palkkapäivänäsi!

Mitä sinulle tarjotaan: pitkäaikainen työpaikka, kunnollinen koulutus ja mahtava työyhteisö missä sinua tuetaan jatkuvasti työtehtävissäsi. Valmennuksen avulla hiot jo ennestään hyvät asiakaspalvelutaitosi timanttiselle tasolle. Saat ylläpitää omaa Gurun palvelupistettäsi luovasti ja kehittää menetelmiä asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseksi. Palkka on ICT-työehtosopimuksen mukaan 15,99 €/h+kielilisä+bonukset. Työsopimukseen voit valita 37,5 h/vko tai halutessasi joustavasti osa-aikaisena 20-37,5h/vko.

Mitä odotamme: kokemusta myynnillisestä asiakaspalvelutyöstä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta oppia uutta teknisistä laitteista, teknistä harrastuneisuutta ja sujuvaa kommunikointia suomeksi ja myös englanniksi. 

Lisätietoja ja hakuohjeet: työtä tehdään Elisan ryhmäpäällikön johtamana. Työaikasi on ma-pe klo 10–18. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinnista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelut tehtävään käynnistyvät heti ja valinta tehdään jo mahdollisesti hakuajalla. Toimi siis pian – Gurun etsintä on jo alkanut! Suunnista osoitteeseen lead.fi ja täytä helppo hakemus cv:n kera viimeistään 2.2.

Kaipaatko lisätietoja? Ole rohkeasti yhteydessä: Minna Vornila/LEAD puh. 050 336 8498/minna.vornila(at)lead.fi

Tehtävään valitulta tarkastetaan luottotiedot, teetetään turvallisuusselvitys sekä huumausainetesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila, p. 050 336 8498, minna.vornila(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 2.2.2023
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.


LEAD AsiakasOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00520 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa