Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakaspäällikkö, Turku

Sanoma Markkinointi on täyden palvelun markkinointikumppani kaikenkokoisille yrityksille kaikkialla Suomessa.

 

Asiakaspäällikkö
Haemme asiakkaallemme B2B mediamyyntiin kahta Asiakaspäällikköä Turun toimistolle tai etätyöhön.

 

Jos intohimosi on työskentely asiakkaiden kanssa, nautit aidosti myyntityöstä, haluat vaikuttaa työaikoihisi ja sijaintiisi- myynnin unelmatyöpaikkasi on tässä! Jos arvostat sitä, että saat sinua yksilönä arvostavan yrityksen työnantajaksi- se toteutuu tässä! Yhdessä tekeminen inspiroi sinua ja digitaalinen ympäristö on sinulle tuttua ja mielenkiintoista.

Tehtäviisi kuuluu myydä Sanoman monipuolisia mediaratkaisuja yritysasiakkaille. Kartoitat uusien asiakkaiden tarpeita, ideoit ja etsit tilanteeseen sopivat mainosratkaisut ja solmit sopimukset. Kontaktoit asiakkaita ensijaisesti puhelimitse ja lisäksi etäsovelluksilla. Tilanteen mukaan voit mahdollisesti tavata asiakkaita myös paikan päällä.

Myyntisalkussasi löytyy valtakunnalliset sekä alueelliset mainosratkaisut Suomen johtavissa medioissa: Helsingin Sanomat, Nelonen Media, Ilta-Sanomat, Radio Suomipop ja lukuisia muita! Lisäksi hakukonemainonta, sosiaalisen median mainosratkaisut ja kotisivut. 

Toivomme sinulta myynninnälkää ja kiinnostusta ratkaisumyyntiin. Aiempi kokemus myyntityöstä on sinulle eduksi, mutta ei edellytys. Loppujen lopuksi asenne ratkaisee, jos sinulla on intoa ja motivaatiota oppia uutta. Olet valmis kasvamaan mediamyynnin asiantuntijaksi!

Tarjoamme sinulle

-taustatueksi ison talon ammattilaisten osaamisen ja kunnollisen perehdytyksen

-mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihisi ja sijaintiisi todella vapaasti

-vastuuta ja vapautta yrityskulttuurin mukaisest

-motivoivan palkkamallin kiinteällä pohjapalkalla ja bonuksilla ilman kattoa

-mm. Sanoma-konsernin henkilöstöedut ja vuotuisen hyvinvointibudjetin

Palkkahaarukka on 2 000 - 8 000 €/kk

Työ alkaa tammikuussa 2023.

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 29.12.22 mennessä. Kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498, minna.vornila(at)lead.fi ja LEAD/Heini Carlberg puh. 050 477 6162, heini.carlberg(at)lead.fi

 

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498/ minna.vornila(at)lead.fi LEAD/Heini Carlberg puh. 050 477 6162, heini.carlberg(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka + bonukset
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan tammikuussa
Hakuaika päättyy: 29.12.2022
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
20100 Turku
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa