Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Ratkaisumyyjä yritysmyyntitiimiin, mahdollisuus etätyöhön, Elisa Oyj, Tampere

Elisa on monena peräkkäisenä vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista! Elisa tarjoaa sinulle rennon ja ystävällisen työyhteisön, mahdollisuuden kehittää jatkuvasti osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä joustavan työkulttuurin, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Elisalla saat tukea työhösi ja kasvuusi sekä esihenkilöltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet, sillä pääsemme yhdessä parempiin tuloksiin. Meille elisalaisille on myös tärkeää luoda aidosti asiakkaille arvoa tuottavia ratkaisuja toimien samalla vastuullisesti.


Ratkaisumyyjä yritysmyyntitiimiin, mahdollisuus etätyöhön
Elisa kasvattaa yritysmyynnin tiimiään ja haemme nyt B2B-Myyntineuvottelijoita kokopäivätyöhön Elisalle Tampereelle. Voit työskennellä hybridimallilla toimistolla ja etänä.

 

Tule mukaan Elisan myyntiryhmään ja auta pk-yrityksiä toimintavarmaan sekä tuloksellisempaan arkeen. Tuoteportfolioosi kuuluu kaikki liittymäpalveluista moderneihin digi- sekä IT- maailman ratkaisuihin. Työn aloitus on 17.1. kattavalla palkallisella koulutuksella.

Tässä työpaikkailmoitus myös videolla: https://www.youtube.com/watch?v=e5aoBQlFcBg

Tehtävässä myyt ja tarjoat Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita yritysasiakkaille. Perehdytys- ja koulutusjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus saada omia vastuuasiakkuuksia hoidettavaksesi ja pääset haastamaan itseäsi myynnin saralla. Asiakaspalvelu, myynti ja asiakassuhteen ylläpito tapahtuvat pääasiassa puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Asiakaskuntasi ja tuoteportfoliosi on aidosti monipuolinen, https://yrityksille.elisa.fi

Toivomme sinulta
Halua olla mukana luomassa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja löytää luontevasti ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Olet elementissäsi asiakastyössä, kommunikoit sujuvasti ja opit mielellään uutta. Innostut tavoitteista ja olet valmis haastamaan itseäsi! Tässä haussa asenne ja halu oppia ratkaisee, joten aiempi kokemuksesi myynnistä ei ole ratkaisevaa.

 

Tarjoamme sinulle
- päivätyön ma-pe klo 8–16 välillä ja mahdollisuuden etätyöhön hybridimallilla
- kiinteän ICT alan TES:n mukaisen kuukausipalkan sekä reilut kannustelisät. Uuden myyjän keskituntiansio on noin 16 € ja huippumyyjä tienaa kuukaudessa jopa 2000–3000 € kannusteita peruspalkan lisäksi!
- mainiot kollegat ja ammattitaitoiset myyntiryhmäpäälliköt
- pitkäaikaisen ja turvallisen työpaikan
- jos tavoitteenasi on työssä eteneminen, tässä tehtävässä sinulla on loistavat etenemismahdollisuudet Elisalla

Lupaamme tarjota sinulle mielekkään työympäristön täynnä tukea ja uuden oppimista - naurua ja hyvää fiilistä unohtamatta! –Terveisin uusien myyjien myyntiryhmäpäällikkö Michael & tiimi.

Palkkahaarukka on 2 500-5 000€/kk

Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esihenkilöiden johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi. Työ alkaa kattavalla palkallisella perehdytysjaksolla.

Hae tehtävään 27.12.2022 mennessä näppärällä hakemuslomakkeella osoitteessa lead.fi tai vaikka WhatsApp-viestillä suoraan LEADin Sara Björkrothille, p. 040 414 0390. Liitäthän CV:si mukaan. Olemme sinuun yhteydessä nopealla aikataululla ja teemme hakuprosessista sinulle mahdollisimman helppoa, joustavaa ja mukavaa. Ei kuitenkaan kannata odottaa viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme potentiaalisten hakijoidenkanssa jo hakuaikana.

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Kysy lisää: LEAD/Sara Björkroth 0404140390
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Pohjapalkka (ICT-ala) + myyntiprovisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 17.1.2023
Hakuaika päättyy: 27.12.2022
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Vuolteenkatu 2
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa