Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

IT-asentaja, Helsinki

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

IT-asentaja
CGI:n tiimiim haetaan henkilöitä käyttöönottoprojektiin pitkäaikaiseen / vakituiseen työsuhteeseen. Onko koulutuksesi IT-alalta ja sinulla on myös hieman alan työkokemusta? Jos pidät liikkuvasta työstä, olet palveluhenkinen tiimipelaaja ja haluat huipputaloon töihin: tämä on sinulle!

 #datanomi #tradenomi #tieto- ja viestintätekniikka #asiakaspalvelu #Microsoft365

Tehtäviisi kuuluu työskentely käyttöönottoprojekteissa Vantaan alueella. Liikut päivän aikana eri toimipisteissä, joten oman auton käyttö on edellytyksenä. Matkakulut korvataan sinulle.

Tarjoamme sinulle

-      ison talon tuen ja kunnollisen perehdytyksen

-      kiinteän kuukausipalkan ja lounasedun

-      päivätyön klo 8–16 ma-pe

-      mahdollisuuden päästä mukaan erittäin tunnetun ja kansainvälisen yrityksen toimintaan

 

Toivomme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta, asiakakaspalveluun sopivaa asennetta ja luotettavaa työskentelytyyliä. Liikut työviikon aikana omalla autollasi Vantaan alueella ja Helsingin toimisto on "kotipesäsi".

Palkkahaarukka on 2300-2500 euroa/ kk

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 13.12.2022 mennessä. Kannattaa hakea mahdollisimman pian, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja LEAD/Minna Vornila, puh. 050 336 8498

 

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: minna.vornila(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, ma-pe klo 8-16
Työ alkaa: Tammikuussa
Hakuaika päättyy: 13.12.2022
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa