Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

IT-alan osaaja, koko Suomi

Etsimme IT-alan tehtäviin osaajia usealle eri asiakasyrityksellemme.


IT-alan osaaja
Vaihtoehtoina voi olla esimerkiksi teknistä asiakaspalvelua help deskissä, lähitukea tai asiantuntijatehtäviä. Toimenkuvasi voi sisältää erilaisia tukitoimintoja asiakkaille, käyttöönottoprojekteja sekä laite- ja ohjelmistoasennuksia.

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle tehtävästä riippumatta kunnollisen perehdytyksen, mahdollisuuden edetä ja kehittyä, joustavia työskentelymalleja etänä/toimistolla.

#windows #M365 #datanomi #tradenomi #tieto- ja viestintätekniikka #tekninen tuki #helpdesk #servicedesk #AD #pilvipalvelut #rollout #onsite #it-asentaja

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on IT-alan koulutusta tai harrastuneisuuden avulla hankittua hyvää yleistä IT-osaamista. Työskentelet itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti erinomaisella asiakaspalveluasenteella. Eri kielien osaamisesta on hyötyä ja tiettyihin tehtäviin tarvitaan myös B-ajokorttia ja/tai omaa autoa.

Työkokemuksen rinnalla arvostamme myös asennetta ja rohkeutta ottaa uusia askeleita työelämässä.

Hae rohkeasti jättämällä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa www.lead.fi tai soittamalla meille LEADiin. Jutellaan yhdessä lisää, minkälaista työtä sinä haluaisit tehdä ja mietitään vaihtoehtoja yhdessä. Olemme täällä sinua varten.

LEAD/Heini Carlberg puh. 050 477 6162

LEAD/Sara Björkroth puh. 040 414 0390

LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498

 

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: sara.bjorkroth(at)lead.fi heini.carlberg(at)lead.fi minna.vornila(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, tai halutessasi osa-aikainen
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 5.10.2022
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen tai määräaikainen
Työhön otettavien lkm: 5

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.


LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
koko Suomi
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa