Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palvelukoordinaattori, Helsinki

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. Oivaltavana ja osaavana kumppanina CGI auttaa varmistamaan asiakkaidensa menestyksen.

 

Haemme asiakkaallemme Palvelukoordinaattoria.


 

Palvelukoordinaattori
CGI:n Elinkaaripalveluiden tiimiin tarvitaan uutta osaajaa kollegaksi iloiseen ja yhteisölliseen porukkaan. Oletko esimerkiksi IT-tradenomi tai datanomi? Mikäli tykkäät tarkkuutta vaativasta työstä, käytät mielelläsi Exceliä ja erilaisia järjestelmiä, olet palveluhenkinen tiimipelaaja ja haluat huipputaloon töihin: tämä on sinulle!

 

 

Tehtäviisi kuuluu olla aktiivisena yhteyshenkilönä yhteistyökumppanien ja sidosryhmien välillä. Edistät ja raportoit laiteprojekteja sovituissa aikatauluissa, ylläpidät laiterekisteriä, konsultoit laitehankinnoissa, syötät tilauksia joita seuraat ja raportoit. Työasemien, kannettavien ja oheislaitteiden tilausten vastaanotto ja selvittely kuuluu myös tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle

-      ison talon tuen ja kunnollisen perehdytyksen

-      vakituisen ja kokoaikaisen sopimuksen, lounasedun

-      kiinteän kuukausipalkan

-      viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien äärellä

-      mahdollisuuden päästä kokemaan erittäin tunnetun ja kansainvälisen yrityksen toimintaa ja käyttämään kielitaitoasi päivittäin

Toivomme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta, sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, tietotekniikan tai liiketalouden opintoja taustallesi, työkokemusta vaativasta asiakaspalvelutyöstä / teknisestä asiakastuesta / tilaus-toimitusketjun eri vaiheista. Jos ymmärrät valmiiksi IT-kokonaispalveluprosesseista siitä on tietysti etua.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja voit työskennellä hybridimallilla, pääosin etänä.

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 5.10.2022 mennessä. Kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: minna.vornila(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 5.10.2022
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa