Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Service Desk Agent, Helsinki

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

 

Haemme asiakkaallemme asiantuntijoita Service Deskiin Helsingin toimistolle.

 

Service Desk Agent
Tarjolla on työpaikka kansainvälisessä ja erittäin arvostetussa yrityksessä. Paikka sopii sinulle, joka pidät asiakkaiden auttamisesta ja ratkot mielelläsi erilaisia teknisiä pulmia help deskissä. Tule mukaan tähän IT-asiakaspalveluun!

 

Service Desk asiantuntija hoitaa Windows työasemaympäristöön liittyvää laajaa teknistä asiakastukea. Tehtävässä mm. vastaat tukipyyntöihin monikavanaisesti, ratkot laitteisiin ja sovelluksiin liittyviä ongelmia ja kysymyksiä ja ylläpidät asiakaskohtaisia ohjeistuksia.

Sinulle tarjotaan kiinteä kuukausipalkka, vakituinen työsopimus, sekä todella kannustava ja avulias työyhteisö. Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuden työskennellä IT-asiakaspalvelussa arvostetussa ja henkilöstöään kehittävässä yrityksessä. Opit lisää ja omalla toiminnallasi vaikutat tulevaisuuden työnäkymiisi yrityksessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe klo 7-19 välille.

Toivomme sinulta

- soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

- osaamista Windows työasemaympäristöstä ja kokemusta teknisestä asiakastuesta

- joustavaa asennetta ja huolellisuutta

- sujuvaa kommunikointia suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi

 

Toivomme kuulevamme sinusta pian! Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään osoitteessa lead.fi

Kysy rohkeasti lisää: LEAD/Minna Vornila 050 336 8498

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: minna.vornila(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, 37,5h/vko
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 3.10.2022
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa