Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvoja Klarnan asiakaspalveluun, Teleperformance, Tampere

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance perustettiin Pariisissa vuonna 1978. Yritys työllistää yli 300 000 työntekijää lähes 80 maassa, tarjoten palvelua 265 kielellä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com ja www.teleperformancecareer.com.

Palveluneuvoja Klarnan asiakaspalveluun, Teleperformance
Kuuluuko vahvuuksiisi ongelmanratkaisu ja asiakkaiden auttaminen? Kiinnostaako monikanavainen asiakaspalvelu nopeatempoisessa contact center-ympäristössä? Haemme nyt Palveluneuvojia Teleperformancen Klarna-asiakaspalvelutiimiin Tampereelle. Voisiko tässä olla paikka juuri sinulle?

Haemme PALVELUNEUVOJIA asiakaspalveluunPalveluneuvojan tehtävässä Klarnan asiakkaat ovat sinuun yhteydessä erilaisten sähköisten palvelukanavien kautta; puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Hoitamasi palvelukanava voi vaihtua päivän aikana useaankin otteeseen, joten mukaudut nopeasti muutoksiin ja nautit hektisestä työtahdista. Tehtävänäsi on tuottaa asiakkaalle paras mahdollinen asiakaspalvelukokemus. Tueksesi saat rennon ja iloisen tiimin sekä kannustavat ja asiantuntevat esihenkilöt.

Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9-18, joten työvuorosi sijoittuvat tälle aikavälille. 

 

Mitä toivomme?

Odotamme sinulta palveluhenkisyyttä ja intoa asiakkaiden auttamiseen. Mukaudut nopeasti erilaisiin tilanteisiin, olet huolellinen ja tarkka työssäsi, etkä hätkähdä pientä kiirettä. Aiempi asiakaspalvelukokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi, mutta ei edellytys.

Sujuva suomen kieli sekä hyvä englannin kielen osaaminen ovat vaatimuksia tässä työssä. Ruotsin kielen osaamisesta on etua.

 

Mitä tarjoamme?

Pääset työskentelemään monipuolisessa asiakaspalvelutehtävässä, jossa yksikään päivä ei ole täysin samanlainen. Reilun viikon kestävä palkallinen perehdytysjakso varmistaa, että pääset sisään oman projektisi kuvioihin ja menestymään työssäsi. Jatkokoulutusten myötä sinulla on myös mahdollisuus kehittyä ja edetä tiimin sisällä.

Lisäksi tarjoamme sinulle asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan TES:in mukaisen tuntipalkan ja mahdollisuuden tienata bonuksia. Teleperformancen toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla, Ratinan kauppakeskuksen läheisyydessä.

Työtehtävä alkaa 26.8. ja tunteja on 30-37,5 /viikko.

Sitten vain hakemaan! Toimi nopeasti ja hae tehtävään jo tänään osoitteessa lead.fi 

Lisätietoja: LEAD/Sara Björkroth puh. 040 414 0390 tai LEAD/Heini Carlberg puh. 050 477 6162

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Sara Björkroth puh. 040 4140390, sara.bjorkroth(at)lead.fi LEAD/Heini Carlberg puh. 050 477 6162, heini.carlberg(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka + kielilisä + bonukset
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, tai osapäivätyö (min. 30h/vko)
Työ alkaa: 26.8.2022
Hakuaika päättyy: 11.8.2022
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 3

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Hatanpään valtatie 18
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa