Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Team Leader, Espoo

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Fortum tarjoaa myös asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille sekä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita tekemään järkeviä energiavalintoja. Lisätietoa täällä: https://www.fortum.fi/

Team Leader
Tule meille valmentamaan ja kehittämään inbound-myyntitiimiä (kuluttaja-asiakaspalvelumme myynnillistä tiimiä, joka palvelee Fortumin asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse) sekä vastaamaan tiimin toiminnan sujuvuudesta. Haluamme sinut mukaan matkalle johtamaan muutosta puhtaamman maailman puolesta!

Etsimme sinua, Team Leader, Fortumin B2C-tiimiin!


Meillä on sinulle annettavaa:

Huipputiimi, joka odottaa sinun osaamistasi myynnin ja asiakaspalvelun valmentajana. Pääset kehittämään ja vahvistamaan energia-alan ja kuluttajamyynnin osaamistasi/ammattitaitoasi.

 

Vastuullasi on noin kymmenen henkilön tiimin luotsaaminen päivittäisiin tuloksiin ja kehittymiseen. Varmistat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikessa tekemisessä. Teet myös yhteistyötä sisäisen organisaation ja eri sidosryhmien kanssa.

 

Sinulle tarjotaan kiinteä kuukausipalkka tulosbonuksilla ja hyvät henkilöstöedut mm. kattava oma työterveys, ePassi, lounasetu, mahdollisuus henkilöstösähkösopimukseen.

 

Millaisia odotuksia meillä on sinusta?  

Toiveissamme on, että sinulla on jo kokemusta esihenkilötyöstä, tavoitteellisesta myyntityöstä ja asiakaskokemuksen kehittämisestä. Voit olla valmis energia-alan osaaja tai tuoda uutta näkemystä toiselta toimialalta. Reagoit joustavasti erilaisiin tilanteisiin, asenteesi on ehdottomasti ”hands on” ja sinulla löytyy aitoa intohimoa viedä tiimiäsi kohti tavoitteita. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Meille asenteesi on vähintään yhtä tärkeää kuin työkokemuksesi!

 

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Me LEADillä vastaamme hakuprosessista ja työsopimuksen teet suoraan Fortumin kanssa.

Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus maaliskuun 2024 loppuun.

Fortumilla ja asiakaspalvelussa on hyviä työmahdollisuuksia tulevaisuuttakin silmällä pitäen, joten hae vaan rohkeasti paikkaan!

 

Työn sijaintipaikka on hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Keilaniemessä ja työskentely tapahtuu Fortumin toimistolla/hybridimallilla. Aloituspäivämäärästä sovitaan sinun kanssasi erikseen.

 

Oletko valmis haasteeseen? Odotamme innolla, että olet meihin yhteydessä! Jätä hakemuksesi cv:n kera osoitteessa lead.fi 16.8. mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä saat LEAD/Sara Björkroth, p. 040 414 0390, sara.bjorkroth(at)lead.fi

 

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Sara Björkroth puh. 040 4140390, sara.bjorkroth@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 16.8.2022
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
02150 Espoo
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa