Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakaspäällikkö, Turku

Sanoma Markkinointi on täyden palvelun markkinointikumppani kaikenkokoisille yrityksille kaikkialla Suomessa.

 

Haemme asiakkaallemme B2B ratkaisumyyntiin Asiakaspäällikköä Turkuun tai etätyöhön.

Asiakaspäällikkö
Jos intohimosi on asiakastyöskentely, nautit aidosti myyntityöstä, haluat vaikuttaa työaikoihisi ja sijaintiisi- unelmatyöpaikkasi on tässä. Jos arvostat sitä, että saat vapautta, vastuuta ja sinua yksilönä arvostavaa yritystä- se toteutuu tässä! Yhdessä tekeminen inspiroi sinua ja digitaalinen ympäristö on sinulle tuttua ja mielenkiintoista. Perehdytyksen jälkeen voit valita vapaasti työskentelypaikkasi tai toimia tässä tehtävässä alihankkijana. Valitsetko vaihtoehdoista työskentelyn Turun toimistolla, etänä mistä päin vaan tai laskutuksen kautta- olemme kiinnostuneita sinusta!


Tehtäviisi kuuluu myydä Sanoman monipuolisia mediaratkaisuja yritysasiakkaille. Kartoitat uusien asiakkaiden tarpeita, ideoit ja etsit tilanteeseen sopivat mainosratkaisut ja solmit sopimukset. Kontaktoit asiakkaita ensijaisesti puhelimitse ja lisäksi etäsovelluksilla. Tilanteen mukaan voit mahdollisesti tavata asiakkaita myös paikan päällä.

Myyntisalkussasi löytyy valtakunnalliset sekä alueelliset mainosratkaisut Suomen johtavissa medioissa: Helsingin Sanomat, Nelonen Media, Ilta-Sanomat, Radio Suomipop ja lukuisia muita! Lisäksi hakukonemainonta, sosiaalisen median mainosratkaisut ja kotisivut. 

Toivomme sinulta myynninnälkää ja kiinnostusta ratkaisumyyntiin. Aiempi kokemus myyntityöstä on sinulle eduksi, mutta ei edellytys. Loppujen lopuksi asenne ratkaisee, jos sinulla on intoa ja motivaatiota oppia uutta. Olet valmis kasvamaan mediamyynnin asiantuntijaksi ja ihastutat asiakkaasi loistavalla palvelullasi.

Tarjoamme sinulle

-      taustatueksi ison talon ammattilaisten osaamisen ja kunnollisen perehdytyksen

-      mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihisi ja sijaintiisi todella vapaasti

-      vastuuta ja vapautta yrityskulttuurin mukaisesti

-      motivoivan palkkamallin kiinteällä pohjapalkalla ja bonuksilla ilman kattoa

-      mm. Sanoma-konsernin henkilöstöedut ja vuotuisen hyvinvointibudjetin

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 27.6. 2022 mennessä. Kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498, minna.vornila@lead.fi

 

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498/ minna.vornila(at)lead.fi LEAD/ Heini Carlberg puh.050 477 6162/ heini.carlberg@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka + bonukset
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 27.6.2022
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen
Työhön otettavien lkm: 4

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
20100 Turku
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa