Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakasneuvojia, Helsinki

SOS International on yksi Pohjoismaiden johtavista assistance-organisaatioista. SOS International tarjoaa palveluita äkillisissä hätätilanteissa kaikkialla maailmassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sijaitsevista hälytyskeskuksistamme, yötä päivää, ympäri vuoden. SOS International tarjoaa laajan valikoiman hätäpalveluratkaisuja, johon kuuluvat maailmanlaajuiset hoito- ja matkapalvelut, hinaus- ja tiepalvelut sekä terveydenhoidollinen neuvonta.


Haemme yllä mainitulle asiakkaallemme


ASIAKASNEUVOJIA Helsingin Vallillaan  

Asiakasneuvojia
Sinä palveluhenkinen, positiivinen ja vastuuntuntoinen henkilö! Meillä on tarjota sinulle monipuolinen ja joustava työ Helsingin Vallilassa. Olet nopea oppimaan ja pidät ratkaisukeskeisestä palvelusta. Tehtävä ei sisällä myyntityötä.

 

Asiakaspalvelu on auki 24/7, työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-su klo 6-23 ja kokemuksen karttuessa myös yövuorot ovat mahdollisia.

 

Tehtävänäsi on auttaa asiakkaita heidän ajoneuvojensa vaurioiduttua Suomessa sekä ulkomailla. Työssä autat pulaan jääneitä autoilijoita järjestämällä hinauksia ja neuvomalla asiakasta matkanjatkoissa.

 

Pääosa työstä on puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua, jossa akuutin avun järjestämisen ohella, vastaanotat ajoneuvovahinkoihin liittyviä vahinkoilmoituksia. Työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa.

 

Tarjoamme mm. kivan työyhteisön, joustavat työajat ja hyvät kulkuyhteydet toimistolle.

 

Aiempi asiakaspalvelukokemus on eduksi, mutta annamme joka tapauksessa kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä jatkuvan tuen kehittymiseen. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on ehdoton edellytys, ruotsin kielen taito on etu.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Työ alkaa sopimuksen ja tunteja on tarjolla joustavasti. Kesäaikaan tunteja on tarjolla mahdollisesti kokoaikaisesti.

Hae tehtävään 19.5.2022 mennessä. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten toimi pian! Hakuprosessi on sinulle erittäin vaivaton: täytä helppo hakemus CV:n kera osoitteessa www.lead.fi tai voit myös hakea tehtävään näppärästi WhatsUp -viestillä Heinille numeroon puh. 050 4776162.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Heini Carlberg puh.050 477 6162 heini.carlberg(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Tuntipalkka
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 19.5.2022
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.

LEAD AsiakasOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00510 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa