Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Sales Service Specialist, Zmarta Suomi, Helsinki

Zmarta Group tarjoaa monipuolisia rahoitusalan palveluita kuluttajille. Yritys on perustettu vuonna 1999. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008 alkaen ja yhteistyökumppaneihimme kuuluvat Suomessa toimivat, monikansalliset luottolaitokset, pankit ja rahoitusyhtiöt. Zmartan palvelut ovat täysin maksuttomia kuluttajille. Nykyaikaiset toimintatapamme varmistavat, että rahoituspalveluiden kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa. Zmarta tarjoaa henkilökohtaista lainaneuvontaa puhelimitse sekä digitaalisia palvelukanavia hyödyntäen. Zmartan lainahakemuksella asiakas tavoittaa useita eri pankkeja ja luottolaitoksia.


Sales Service Specialist, Zmarta Suomi
Oletko vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis, luonteva ja myyntihenkinen asiakaspalvelija? Haluatko tehdä työtä aktiivisen ja energisen tiimin kanssa? Haemme nyt Zmartalle Sales Service Specialistia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään keskeisenä osana Zmarta Suomen myyntihenkistä ja dynaamista organisaatiota.


 

Kontaktoit Zmartan olemassa olevia asiakkaita puhelimitse ja autat heitä vertailupalveluiden kanssa. Esittelet palvelua ja teet brändiä tunnetuksi asiakkaille positiivisessa ja asiantuntevassa hengessä. Vertailupalveluihin kuuluvat sähkövertailu, yrityslainavertailu sekä kulutusluottovertailu.

 

Toivomme sinulta:

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- sekä myyntitehtävistä. Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen, energinen ja positiivinen ote työntekoon. Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, myynnillinen pelisilmä sekä iloinen ja positiivinen elämänasenne.

 

Zmarta tarjoaa sinulle:

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan myyntiprovision ilman kattoa. Saat mahdollisuuden työskennellä voimakkaassa kasvussa olevan palvelukonseptin parissa Helsingin keskustassa sijaitsevassa viihtyisässä toimistossa. Lisäksi saat mm. lounasedun, yksityisen työterveyshuollon sekä laajan vakuutusedun. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä jatkuvaa koulutusta.

Työaika on ma-pe klo 8-18, pe klo 8-17 ja tällöin työvuorot sijoittuvat klo 7.55-18 välille ma-to ja klo 7.55-17 pe.

Työ on kokopäiväinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Sinulla on hyvät mahdollisuudet työuralla etenemiseen yrityksessä, joka on saanut Great Place to Work -sertifikaatin vuosina 2017, 2018, 2019 ja 2020. Tutustu Zmartan värikkääseen arkeen täällä: https://www.instagram.com/zmartasuomi/

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 18.5.2022 mennessä.

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Sara Björkroth puh. 040 414 0390
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä pohjapalkka ja kannustelisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 18.5.2022
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2021 lähes 7 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00100 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa