Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakaspalveluun Palveluasiantuntijoita, Elisa Oyj, Vaasa

Elisa on monena peräkkäisenä vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista! Elisa tarjoaa sinulle rennon ja ystävällisen työyhteisön, mahdollisuuden kehittää jatkuvasti osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä joustavan työkulttuurin, johon jokainen on tervetullut omana itsenään. Elisalla saat tukea työhösi ja kasvuusi sekä esihenkilöltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet, sillä pääsemme yhdessä parempiin tuloksiin. Meille elisalaisille on myös tärkeää luoda aidosti asiakkaille arvoa tuottavia ratkaisuja toimien samalla vastuullisesti.  Tutustu täältä lisää Elisaan ja elisalaisiin! 


Asiakaspalveluun Palveluasiantuntijoita
Tule mukaan asiantuntijaksi!

 

Palveluasiantuntijana olet luomassa erinomaisia asiakas- ja ostokokemuksia Elisan henkilöasiakkaille. Tehtävässä vastaanotat asiakkaiden puheluita ja palvelet asiakkaita monikanavaisesti.Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Heittäytymiskykysi avulla opit tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita. Tärkeintä tässä työssä on halu auttaa asiakkaita ja tuottaa asiakkaille iloa. Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti erilaisiin asiakastilanteisiin.


Tässä työssä pärjää mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:

 Sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelu-/myyntityöstä tai ihmisten parista toimimisesta
 Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uusia juttuja. Plussaa on, jos olet kiinnostunut digitaalisten palvelujen käyttämisestä
 Pärjäät asiakastyössä suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taidosta on etua.


Tarjoamme sinulle

Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työajoissa on mukavaa vaihtelua, ma-pe klo 8-18 välillä.Työ on pitkäaikainen ja sinulle perehdytetään säännöllisesti uusia asioita, joten eteneminen ja kehittyminen on taattua. Palkkaus on ICT-työehtosopimuksen mukainen 12,15€/h + kielilisä + kannusteet. Tuntipalkkaasi korotetaan, kun siirryt seuraavalle asiantuntijatasolle.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa/etänä Elisan ryhmäpäälliköiden johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Työ alkaa viikolla 50 palkallisella koulutuksella. Tehtävään valituilta tarkastetaan luottotiedot, teetetään turvallisuusselvitys ja huumetesti.

 

Jos tunnistat olevasi etsimämme huipputyyppi, laita saman tien rohkeasti hakemusta tulemaan osoitteessa lead.fi 9.12. mennessä. Lisätietoja voit kysyä myös WhatsAppilla Minnalta puh. 050 336 8498 tai Saralta puh. 040 414 0390. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajalla.

 

 

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila, p. 050 336 8498, minna.vornila@lead.fi LEAD/Sara Björkroth, p. 040 414 0390, sara.bjorkroth@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, minimituntimäärä 30h/vko
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 9.12.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 4

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.


LEAD AsiakasOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
65100 Vaasa
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa