Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Team Leader, Fortum Oyj, Espoo

 

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Fortum tarjoaa myös asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille sekä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita tekemään järkeviä energiavalintoja: https://www.fortum.fi/

Fortum Consumer Solutions on Pohjoismaiden johtava kuluttajaliiketoimija. Tarjoamme noin 2,4 miljoonalle asiakkaallemme energiaan liittyviä palveluita useilla tunnetuilla tuotemerkeillä, kuten Fortum, Hafslund Strøm, NorgesEnergi, Göta Energi ja Kotimaan Energia. Vahvan monikansallisen yhteistyön, toiminnan vastuullisuuden sekä ketterien työtapojen avulla, pyrimme palveluillamme helpottamaan asiakkaidemme yhä digitaalisempaa elämää.

 

Etsimme sinua, Team Leader, Fortumin B2B-tiimiin!

Team Leader, Fortum Oyj
Tule meille valmentamaan ja ohjaamaan myyntitiimiä ja vastaamaan liiketoiminnan sujuvuudesta. Haluamme sinut mukaan matkalle johtamaan muutosta puhtaamman maailman puolesta! Meillä on sinulle annettavaa. Huipputiimi, joka odottaa sinun osaamistasi myynnin valmentajana. Pääset kehittämään omaa prosessi- ja myyntiosaamistasi sekä vahvistamaan ammattitaitoasi.

Vastuullasi on kymmenen hengen tiimin luotsaaminen tuloksiin ja kehittymiseen sekä varmistat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikessa tekemisessä. Sinulle on myös luontaista tehdä yhteistyötä sisäisen organisaation ja eri sidosryhmien kanssa.

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle kiinteä kuukausipalkka ja hyvät henkilöstöedut.


Millaisia odotuksia meillä on sinusta?  

Toiveissamme on, että sinulla on jo kokemusta henkilöjohtamisesta ja myynti-/palvelutyöstä. Reagoit sujuvasti erilaisiin tilanteisiin, asenteesi on ehdottomasti ”hands on” ja sinulla löytyy aitoa intohimoa viedä tiimiäsi kohti tavoitteita. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Meille asenteesi on vähintään yhtä tärkeää kuin työkokemuksesi!


Hakuohjeet ja lisätiedot:

Me LEADillä vastaamme hakuprosessista ja vakituisen työsopimuksen teet suoraan Fortumin kanssa. Työn sijaintipaikka on hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Keilaniemessä ja työskentely tapahtuu Fortumin toimistolla/hybridimallilla. Aloituspäivämäärästä sovitaan sinun kanssasi erikseen.

Oletko valmis haasteeseen? Odotamme innolla, että olet meihin yhteydessä! Jätä hakemuksesi cv:n kera osoitteessa lead.fi 2.12. mennessä.


Lisätietoja tehtävästä saat

LEADin Sara Björkrothilta p.040 4140390 sara.bjorkroth(at)lead.fi ja Minna Vornila p.050 336 8498 minna.vornila(at)lead.fi

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Sara Björkroth, p. 040 414 0390, sara.bjorkroth(at)lead.fi LEAD/Minna Vornila, Minna Vornila p.050 336 8498, minna.vornila(at)lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kiinteä kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 2.12.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.


LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
Keilalahdentie 2-4
02150 Espoo
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa