Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

IT-lähitukihenkilö, Vantaa

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. Oivaltavana ja osaavana kumppanina CGI auttaa varmistamaan asiakkaidensa menestyksen.


 

 

IT-lähitukihenkilö
Etsimme asiakkaallemme LÄHITUKIHENKILÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.


Mitä teet: ratkaiset palvelupyyntöjä, palvelet asiakkaita, teet asennuksia ja käsittelet toimituksia sekä palautuksia. Tehtävässä liikut lähes päivittäin eri kohteissa, joten oma auto on välttämätön.

Mitä saat: sinulle tarjotaan mahdollisuus työskennellä arvostetussa ja henkilöstöään kehittävässä yrityksessä. Osaamistasi huomioidaan ja talon sisällä eteneminen on hyvin mahdollista.

Työpäivä: työaika on 37,5 h/viikko ja työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 välille.Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Kuka palkataan: etsimämme henkilö tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja ottaa aktiivisesti vastuuta omasta työstään. Haluat auttaa ja nautit ongelmien ratkaisuista. Pärjäät näillä osaamisilla:

-Soveltuva koulutustausta (esim. IT-tradenomi, Datanomi)

-Sujuva suomen ja englannin kielen taito

-Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä

-Hyvää ymmärrystä Microsoftin palveluista ja sovelluksista

Miten haet: toivomme kuulevamme sinusta pian! Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi viimeistään 2.12. osoitteeseen lead.fi. Kysy rohkeasti lisätietoja:  minna.vornila(at)lead.fi / puh. 050 336 8498 tai sara.bjorkroth(at)lead.fi/ puh. 040 414 0390

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498 LEAD/Sara Björkroth puh. 040 414 0390.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 2.12.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassaoleva

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
01300 Vantaa
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa