Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvojia, Espoo

Oletko sinä tuleva Palveluneuvoja? Etsimme energia-alan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen Palveluneuvojia.

 

Palveluneuvojia
Työ sopii sinulle, joka olet asiakaspalvelun timanttinen osaaja ja ystävällisen rohkea suosittelemaan asiakkaille myös lisätuotteita. Viihdyt puhelimessa nopeatempoisessa contact center-työssä, saat mahdollisuuden edetä ja vaikuttaa asioihin.

 

 

Tehtävässä (inbound) otat vastaan asiakkaiden puheluita ja käsittelet asiakasviestejä sähköisissä kanavissa (chat ja sähköposti) Työpäiväsi koostuu monipuolisista asiakaskohtaamisista, joissa varmistat loistavan laadun ja asiakaskokemuksen. Ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen lisämyynti kuuluu luontevasti työhösi.  

 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen (37,5 h/vko) työtehtävän. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Asiakkaamme tarjoaa mm. hyvän kiinteän kuukausipalkan lisäbonuksilla, laajat henkilöstöedut, iloiset ja energiset tiimikollegat, noin kahden viikon perehdytysjakson ja valmennusta myös jatkossa.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Keilaniemessä. Työskentely tapahtuu asiakkaan toimistolla/hybridimallilla arkisin klo 9–17. Työ alkaa viimeistään 15.12.2021

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja mahdollisesti myynnin tehtävistä. Sinulta löytyy nopeaa reagointikykyä erilaisiin tilanteisiin, ja intohimoa kehittyä omassa työssäsi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja myös englanniksi. Ruotsin osaamisesta on paljon plussaa!

Tunnistitko tästä toiveitasi? Toimi siis: jätä hakemuksesi osoitteessa lead.fi 29.11.2021 mennessä. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä saat LEADin Minna Vornilalta puh. 050 336 8498 / minna.vornila@lead.fi ja Sara Björkrothilta puh. 040 414 0390 / sara.bjorkroth@lead.fi


Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Sara Björkroth puh. 040 414 0390 Minna Vornila puh.050 336 8498
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausi/tuntipalkka+lisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 15.12.2021
Hakuaika päättyy: 29.11.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 3

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
02150 Espoo
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa