Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Service Desk Agent, saksan kielen taitoinen, Helsinki

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. Oivaltavana ja osaavana kumppanina autamme varmistamaan asiakkaidemme menestyksen.

Haemme asiakkaallemme saksan kielen taitoista Service Desk Agenttia Helsinkiin

 

Service Desk Agent, saksan kielen taitoinen
Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä. Tarjolla on työpaikka kansainvälisessä ja erittäin arvostetussa yrityksessä. Jos sinulla on aivan mahtava asiakaspalveluasenne ja aito halu työskennellä asiantuntijana, niin paikka on tarkoitettu juuri sinulle!

Service Desk asiantuntija hoitaa puhelimitse ja sähköpostitse Windows työasemaympäristöön liittyvää laajaa teknistä asiakastukea. Vastaat tukipyyntöihin, ratkot laitteisiin ja sovelluksiin liittyviä ongelmia. Käytät tarvittaessa myös etäyhteyksiä.

Sinulle tarjotaan kiinteä kuukausipalkka sekä todella kannustava ja avulias työyhteisö. Kehityt työtehtävässä ja laajennat osaamistasi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe klo 9-18 välille.


Odotamme sinulta:

- soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

- vahvaa osaamista Windows työasemaympäristöistä

- joustavaa asennetta ja huolellisuutta

- sujuvaa kommunikointia suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja saksaksi tai saksaksi tai englanniksi

 

Toivomme kuulevamme sinusta pian! Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään osoitteessa lead.fi. Voit hakea myös WhatsApp-viestillä LEADin Minnalle 050 336 8498 tai Saralle puh. 040 414 0390. Viimeinen hakupäivä on 19.10.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh.050 336 8498 LEAD/Sara Björkroth puh.040 414 0390
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 19.10.2021
Työn kesto: 6 - 12 kk

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa