Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

B2B-Ratkaisumyyjä, Elisa Oyj, Tampere

Miltä kuulostaa työpaikka Elisan yritysmyynnin tiimissä vauhdikkaassa ja kannustavassa työympäristössä? Tässä työssä pääset kokemaan aitoa onnistumisen iloa ja vaikuttamaan tienesteihisi omalla tekemiselläsi. Jatka siis lukemista ja hae tehtävään jo tänään!

B2B-Ratkaisumyyjä
Haemme Tampereen Elisalle B2B-Ratkaisumyyjiä kokopäivätyöhön. Tehtävä alkaa 2.11. kattavalla palkallisella perehdytysjaksolla.

Tehtävässä myyt ja tarjoat yrityksille Elisan laadukkaita tuotteita, aina liittymäpalveluista moderneihin digi- sekä IT- maailman ratkaisuihin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tehtäväsi on luoda, ylläpitää ja kasvattaa asiakassuhteita yritysasiakaspuolella. Työ on outbound-myyntiä, jossa asiakkaiden kontaktointi tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse.

Asiakaskuntasi ja tuoteportfoliosi on aidosti monipuolinen - asiakkaanasi voi olla vaikkapa ravintola-alan yritys, autokorjaamo tai hammaslääkäriklinikka: https://yrityksille.elisa.fi/

10 syytä hakea Elisalle B2B-Ratkaisumyyjäksi:

1. Reilu palkkaus. Palkkaus koostuu pohjapalkasta (ICT-alan TES) ja reiluista myyntikannusteista. Uuden myyjän keskituntiansio on noin 16€ ja huippumyyjä tienaa jopa 2000-3000€ pelkissä kannusteissa per kuukausi.
2. Säännöllinen työaika. Töitä tehdään arkisin klo 8-16 välillä, eli illat ja viikonloput ovat aina vapaita!
3. Pitkäaikainen, vakaa ja turvallinen työpaikka. Elisa hakee tekijöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme, että pystyt sitoutumaan työhön vähintään vuodeksi.
4. Hyvä työilmapiiri ja kannustava työyhteisö. Elisalla on hauska työskennellä, ystävällinen ilmapiiri ja mainio yhteishenki – tämän todistaa myös vuoden 2019 Great Place To Work-tutkimus.
5. Yhdessä tekeminen. Elisalla tehdään paljon asioita yhdessä, niin työpaikalla kuin työn ulkopuolisissa aktiviteeteissa. Voit vaikkapa liittyä mukaan tiimin omaan futisjoukkueeseen.
6. Mahdollisuus etätyöhön. Töitä saat koulutusjakson jälkeen tehdä kotoa käsin, mutta käytössäsi ovat myös uudet ja modernit työtilat Tampereen Ratinassa.
7. Saat olla oma itsesi. Elisalla tiedetään, ettei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä myyntiä.
8. Ammattitaitoiset myyntiryhmäpäälliköt. Tuleva esihenkilösi Mikael on huipputyyppi, jolta saat erinomaisen perehdytyksen ja tukea työssäsi menestymiseen.
9. Pieni vaihtuvuus. Nykyiset työntekijät viihtyvät talossa pitkään ja vaihtuvuus on pientä.
10. Monipuoliset etenemis- ja kehitysmahdollisuudet. Arjessa oppiminen on syvällä Elisan yrityskulttuurissa, joten koulutukseesi, kehittymiseesi ja työssä onnistumiseesi panostetaan koko työsuhteesi ajan. 

Lue blogistamme, mitä Elisan B2B-myyjät kertovat työstään: https://lead.fi/yritysmyyjana-elisalla-lue-annikan-tapion-ja-janikan-tarinat/.

Odotamme sinulta ennen kaikkea tavoitteellisuutta, positiivisuutta, auttamishalukkuutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet kiinnostunut myyntityöstä ja pidät itsesi haastamisesta. Emme edellytä aiempaa myyntikokemusta, mutta ei siitä haittaakaan ole!

Tehtävään edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jos kiinnostuit, niin sitten vaan hakemusta tulemaan osoitteessa lead.fi. Hakea kannattaa heti, mutta ihan viimeistään 20.10. mennessä. Me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja tehdä hakemisestasi helppoa!

Kysy tehtävästä rohkeasti lisää: LEAD/Sara Björkroth, sara.bjorkroth(at)lead.fi, p. 040 414 0390.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan myyntiryhmäpäälliköiden johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Tehtävään valitulle teetetään huumetesti. Työsuhteen aikana työntekijälle tulee voida teettää turvallisuusselvitys.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Kysy tehtävästä rohkeasti lisää: Sara Björkroth, sara.bjorkroth(at)lead.fi, p. 040 414 0390.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Pohjapalkka (ICT-ala) + myyntiprovisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 2.11.2021
Hakuaika päättyy: 20.10.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 4

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Vuolteenkatu 2
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa