Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Sales Service Specialist, Zmarta Suomi, Helsinki

Zmarta Group tarjoaa monipuolisia rahoitusalan palveluita kuluttajille. Yritys on perustettu vuonna 1999. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008 alkaen ja yhteistyökumppaneihimme kuuluvat Suomessa toimivat, monikansalliset luottolaitokset, pankit ja rahoitusyhtiöt. Zmartan palvelut ovat täysin maksuttomia kuluttajille. Nykyaikaiset toimintatapamme varmistavat, että rahoituspalveluiden kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa. Zmarta tarjoaa henkilökohtaista lainaneuvontaa puhelimitse sekä digitaalisia palvelukanavia hyödyntäen. Zmartan lainahakemuksella asiakas tavoittaa useita eri pankkeja ja luottolaitoksia.


Sales Service Specialist, Zmarta Suomi
Oletko vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis, luonteva ja myyntihenkinen asiakaspalvelija? Haluatko tehdä työtä aktiivisen ja energisen tiimin kanssa? Haemme nyt Zmartalle Sales Service Specialistia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään keskeisenä osana Zmarta Suomen myyntihenkistä ja dynaamista organisaatiota. Omaat oikean asenteen, haluat näyttää kykysi ja menestyä.

 

Kontaktoit Zmartan palveluista kiinnostuneita asiakkaita puhelimitse ja autat heitä vertailupalveluidemme kanssa. Esittelet palveluamme ja teet brändiämme tunnetuksi asiakkaille positiivisessa ja asiantuntevassa hengessä. Vertailupalveluihimme kuuluvat sähkövertailu, yrityslainavertailu sekä kulutusluottovertailu.

 

Toivomme sinulta:

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- sekä myyntitehtävistä. Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen, energinen ja positiivinen ote työntekoon. Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, myynnillinen pelisilmä sekä iloinen ja positiivinen elämänasenne.

 

Zmarta tarjoaa sinulle:

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan myyntiprovision ilman kattoa. Saat mahdollisuuden työskennellä voimakkaassa kasvussa olevan palvelukonseptin parissa Helsingin keskustassa sijaitsevassa viihtyisässä toimistossa. Lisäksi saat mm. lounasedun, yksityisen työterveyshuollon sekä laajan vakuutusedun. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä jatkuvaa koulutusta.

 

Työajat sijoittuvat väleille ma-pe klo 8-19. Työ on kokopäiväinen ja alkaa sopimuksen mukaan.Sinulla on hyvät mahdollisuudet työuralla etenemiseen yrityksessä, joka on saanut Great Place to Work -sertifikaatin vuosina 2017, 2018, 2019 ja 2020. Tutustu Zmartan värikkääseen arkeen täällä: https://www.instagram.com/zmartasuomi/

 

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 14.10. mennessä. Voit hakea tehtävään myös WhatsApp-viestillä Minnalle p. 050 336 8498 tai Saralle p. 040 414 0390. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Minna Vornila/LEAD puh.050 336 8498 Sara Björkroth/LEAD puh.040 414 0390
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kiinteä pohjapalkka ja kannustelisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 14.10.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen
Työhön otettavien lkm: 2

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00100 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa