Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluneuvoja, Helsinki

 

Asiakkaamme on liiketoimintojen ja asiakaskokemusten ulkoistamiseen erikoistunut kansainvälinen yritys.

 

 

Palveluneuvoja
Oletko vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis, luonteva ja iloinen asiakaspalvelupersoona? Haluatko tehdä työtä ammattitaitoisen tiimin kanssa? Arvostatko laatua, vaihtelevia tilanteita ja etenemismahdollisuuksia? Viihdytkö puhelinasiakaspalvelussa ja palvelisit asiakkaita mielelläsi myös muissa kanavissa? Kommunikoitko sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi? Jos tunnistit näistä itsesi, ota meihin heti yhteyttä ja keskustellaan lisää.


Työtehtäviisi kuuluu

Palveluneuvonta puhelimitse ja muissa sähköisissä kanavissa kolmen erilaisen yrityksen asiakaspalvelussa. Asiakkaiden yhteydenotot liittyvät esimerkiksi tuotteiden tai palveluiden ominaisuuksiin tai laskutukseen. Käsittelet myös palautteita. Ilahdutat asiakasta ensiluokkaisella palvelulla ja mukaudut päivän aikana erilaisiin asiakastilanteisiin.

Jos et yleensä viihdy myynnillisessä työtehtävässä, niin tämä tehtävä on täysin asiakaspalvelua. Emme siis aseta sinulle myynnillisiä tavoitteita.

 

Toivomme sinulta:

 

Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja ruotsin kielen taitoa. Toivomme, että sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot etkä hämmenny haastavissakaan asiakastilanteissa. Erilaisten toimisto-ohjelmien käyttö on sinulle luontevaa ja osaat hakea oma-aloitteisesti ja näppärästi tietoa.

 

Tarjoamme sinulle:

 

Vakituisen työtehtävän, kattavan ja jatkuvan koulutuksen, etenemismahdollisuuksia, mukavan työympäristön ja koko työyhteisön tuen.

 

Työajat sijoittuvat väleille ma-pe klo 8–18 ja la klo 9–15 välille.  Työsopimus on 25–37,5 h/vko ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 23.9. mennessä (liitäthän CV:n mukaan). Voit myös hakea Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä eli jätäthän hakemuksesi heti! Lisätietoja: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498

 

 


Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Minna Vornila puh.050 3368498
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Tuntipalkka PAM tes kokemuslisillä
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 23.9.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
00240 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa