Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Account Manager, Helsinki

Asiakkaamme Leadvisor on moderni ja eteenpäin suuntautunut tulevaisuuden yritys.

https://leadvisor.ai/fi


 

Account Manager
Haemme asiakkaallemme Account Manageria Helsinkiin.

Toimenkuvaan kuuluu myydä räätälöityä myynnin analysointi- ja asiakashankintapalvelua yrityspäättäjille. Olet yhteydessä asiakkaisiin, kalenteroit tapaamiset sähköisesti tai tarvittaessa paikan päälle. Huolehdit asiakkaistasi myös jatkossa, joten oman asiakassalkkusi kasvattaminen palkitsee!

Asiakkaamme tarjoaa sinulle avoimen, raikkaan, muita huomioivan ja erittäin kannustavan yrityskulttuurin kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Palkaksi saat hyvän pohjapalkan, provision ja yrityksen menestyksen mukaisen bonuksen.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta BtoBmyynnistä ja prospektoinnista. Olet aktiivinen, rohkea ja oma-aloitteinen ratkaisumyyjä. Haluat menestyä, kehittyä ja vaikuttaa yrityksen tulevaisuuteen. Ymmärrät teknologiaa ja haluat olla modernin tuotteen sanansaattajana.

Hae tehtävään 3.8.2021 mennessä. Hakuprosessi on sinulle vaivaton: täytä helppo hakemus cv:n kera osoitteessa lead.fi. Voit myös hakea helposti WhatsAppilla Minnalle 050 336 8498. Lisätietoja saat myös Minnalta puhelimitse tai minna.vornila@lead.fi.


Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: minna.vornila@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka+bonukset
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 3.8.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen työ yrityksessä

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
00160 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa