Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluasiantuntijoita tekniseen tukeen, Elisa Oyj, Kokkola

Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisa Oyj:ssä? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?  

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut avoinna olevista tehtävistämme.

 

Haemme PALVELUASIANTUNTIJOITA tekniseen tukeen Kokkolaan

 
 
Palveluasiantuntijoita tekniseen tukeen
Näissä tehtävissä olet luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia Elisan henkilöasiakkaille. Tehtävässä vastaanotat asiakkaiden puheluita ja palvelet asiakkaita monikanavaisesti erilaisissa tilanteissa. Näihin kuuluu mm. asiakkaiden auttaminen tuotteiden tai palveluiden käyttöön liittyvissä ongelmissa, oli kyse sitten viasta, käyttöönottoon liittyvistä haasteista, tai aivan arkipäiväiseen käyttöön liittyvistä kysymyksistä. Tämä tehtävä sisältää myös kesän lopulla muutaman kuukauden työskentelyn Elisan myymälässä eli tehtävä on kivan monipuolinen.

 

Odotamme sinulta

- ajantasaisia tietoteknisiä taitoja

- loistavia vuorovaikutustaitoja, aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi

- hyviä teknisiä perustaitoja ja vahvat valmiudet sekä kiinnostus uuden oppimiseen

- halukkuutta ja intoa myös suositella asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita

- sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi, ruotsin osaamisesta on etua

 

Tarjoamme sinulle

Työhön hyvän perehdytyksen, tiimissäsi on osaavat työkaverit ja välittävät esimiehet. Työajoissa on mukavaa vaihtelua. Palkkaus on ICT-työehtosopimuksen mukainen + kielilisä + kannusteet.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa/etänä Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Työ alkaa 24.8.2021. Haastattelut tehtävään käynnistyvät nyt ja valintoja tehdään jo hakuajalla heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valitulta tarkastetaan luottotiedot ja teetetään turvallisuusselvitys sekä huumetesti.

 

Jos tunnistat olevasi etsimämme huipputyyppi, laita saman tien rohkeasti hakemusta tulemaan osoitteessa lead.fi tai viimeistään 4.8. Hakemuksen tekeminen on sinulle helppoa ja nopeaa, odotamme kuulevamme sinusta pian. Lisätietoja tehtävästä antaa LEADissä Minna Vornila 050 336 8498.

 

 

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Minna Vornila 050 336 8498, minna.vornila@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
ICT-tes + kielilisä + kannusteet
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö, työtunteja on paljon tarjolla/vko
Työ alkaa: 24.8.2021
Hakuaika päättyy: 4.8.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 4

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD PalveluOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
67100 Kokkola
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa