Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakaspalveluun Palveluasiantuntijoita, Elisa Oyj, Kokkola

Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisa Oyj:ssä? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?  

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut avoinna olevista tehtävistämme.

 

Haemme ASIAKASPALVELUUN PALVELUASIANTUNTIJOITA Kokkolaan

 
 
Asiakaspalveluun Palveluasiantuntijoita
Palveluasiantuntijana olet luomassa erinomaisia asiakas- ja ostokokemuksia Elisan henkilöasiakkaille. Tehtävässä vastaanotat asiakkaiden puheluita ja palvelet asiakkaita monikanavaisesti mm. chat, sähköposti. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Heittäytymiskykysi avulla opit tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita. Tärkeintä tässä työssä on halu auttaa asiakkaita ja tuottaa asiakkaille iloa. Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti erilaisiin asiakastilanteisiin.

 

Tässä työssä pärjää mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:

  • Sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelu-/myyntityöstä tai ihmisten parista toimimisesta
  • Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uusia juttuja. Plussaa on, jos olet kiinnostunut digitaalisten palvelujen käyttämisestä
  • Pärjäät asiakastyössä suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taidosta on etua

 

Tarjoamme sinulle

Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työajoissa on mukavaa vaihtelua, ma-pe klo 8-20 ja satunnaisesti lauantaisin. Työ on pitkäaikainen ja sinulle perehdytetään säännöllisesti uusia asioita. Palkkaus on ICT-työehtosopimuksen mukainen + kielilisä + kannusteet.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa/etänä Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Työ alkaa 2.8. tai 16.8., molempina päivinä aloitamme palkallisella koulutuksella. Tehtävään valituilta tarkastetaan luottotiedot, teetetään turvallisuusselvitys ja huumetesti.

Jos tunnistat olevasi etsimämme huipputyyppi, laita saman tien rohkeasti hakemusta tulemaan osoitteessa lead.fi. Hakea voit myös helposti ja mutkattomasti WhatsAppilla Minnalle 050 336 8498. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haastatteluja ja valintoja tehdään hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 26.7. Lisätietoja saat LEADin Minna Vornilalta p. 050 336 8498, minna.vornila(at)lead.fi.

 

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Minna Vornila 050 336 8498, minna.vornila@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
ICT-tes + kielilisä + kannusteet
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö, työtunteja on paljon tarjolla/vko
Työ alkaa: 2.8.2021 tai 16.8.2021
Hakuaika päättyy: 26.7.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 10

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD PalveluOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
67100 Kokkola
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa