Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Service Desk Agent, Helsinki

 

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. Oivaltavana ja osaavana kumppanina autamme varmistamaan asiakkaidemme menestyksen. Haemme CGIlle

 
Service Desk Agentteja Helsinkiin kokopäiväiseen ja vakituiseen työhön.

 

Service Desk Agent
Voit olla it-urasi alussa tai kokemusta hankkinut teknisen asiakastuen osaaja ja olet innostunut asiakaspalvelusta Service Deskissä. Tarjolla on työpaikka kansainvälisessä ja erittäin arvostetussa yrityksessä. Jos sinulla on aivan mahtava asiakaspalveluasenne ja aito halu työskennellä asiantuntijana, niin paikka on tarkoitettu juuri sinulle!

Service Desk -asiantuntijat vastaanottavat työpyyntöjä, asentavat ohjelmistoja ja tarjoavat teknistä tukea yritysasiakkaille. Työvälineesi ovat mm. puhelin, etähallintatyökalut, chat ja sähköposti.

Sinulle tarjotaan kiinteä kuukausipalkka, toistaiseksi voimassa oleva työsopimus sekä todella kannustava ja avulias työyhteisö. Kehityt työtehtävässä ja laajennat osaamistasi. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe klo 7–19 välille.

Odotamme sinulta:

- soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

- vahvaa osaamista Windows työasemaympäristöistä

- kokemusta MS Office -tuoteperheestä sekä 0365-ympäristöstä

- kokemusta AD käyttäjähallinnasta

- joustavaa asennetta ja huolellisuutta

- sujuvaa kommunikointia suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi

 

Toivomme kuulevamme sinusta pian! Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään. Hakea voit helposti LEADin Saralle whatssappilla 040 414 0390 tai  osoitteessa lead.fi, viimeinen hakupäivä on 6.7.21.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Sara Björkroth puh. 040 414 0390.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kuukausipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 6.7.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassaoleva
Työhön otettavien lkm: 6

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
00380 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa