Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myyntineuvottelija Oomi Energia -tiimiin, Teleperformance Finland Tampere, Tampere

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance perustettiin Pariisissa vuonna 1978. Yritys työllistää yli 300 000 työntekijää lähes 80 maassa, tarjoten palvelua 265 kielellä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com  ja www.teleperformancecareer.com.

Myyntineuvottelija Oomi Energia -tiimiin, Teleperformance Finland Tampere
Haemme Myyntineuvottelijoita asiakkaallemme Teleperformancelle Oomi Energia -tiimiin Tampereelle. Jos myynnillinen tehtävänkuva kiinnostaa ja haluat vaikuttaa palkkaasi omalla panoksellasi, niin suosittelemme hakemaan! Tehtävässä pääset työskentelemään kivan tuotteen parissa ja keskustelemaan asiakkaiden kanssa heidän tarpeistaan.


Mitä Myyntineuvottelija oikein tekee?

Tehtäväsi on kontaktoida Oomi Energian henkilöasiakkaita tarkoin valittujen kohderyhmien mukaisesti sekä tarjota monipuolisia sähkösopimusratkaisuja puhelimitse. Pääset siis tekemään ratkaisukeskeistä myyntiä kivan tuotteen parissa. Teleperformance perehdyttää sinut myynnin ja asiakastyön saloihin, joten aiempi kokemus myynnistä ei ole ratkaisevaa. 

Mitä tarjoamme sinulle?

- Tilanteesi mukaan osa- tai kokopäiväisen työpaikan
- Modernit työvälineet sekä kattavan myynti- ja tuotekoulutuksen
- Mainiot kollegat ja esimiehen, joilta saat apua ja tukea. Teleperformancen toimistolla on rento, hauska ja kannustava ilmapiiri!
- Tavoitteellisen työn myynnin parissa. Tässä sinulle mahdollisuus kerryttää arvokasta työkokemusta ja/tai kehittyä entisestään!

Tehtävässä on PAMin työehtosopimuksen (asiakaspalvelu- ja telemarkkinointiala) mukainen pohjapalkka ja tuloksen mukaiset kannustelisät. Töitä tehdään ma-pe klo 9-17 välillä. 

Työ alkaa 28.6.

Toivomme sinulta ennen kaikkea innostunutta ja omatoimista työotetta sekä rohkeutta tehdä myyntiä. Olet sosiaalinen persoona, joka nauttii asiakkaiden kanssa juttelusta puhelimessa. Eduksesi on aiempi kokemus myyntityöstä, mutta tässä tehtävässä kuitenkin asenne ratkaisee!

Oomi Energia on sähkönmyyntiyhtiö, jonka ovat perustaneet Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia. Kaikki sähkösopimukset myydään 1.4.2020 alkaen Oomi Energian kautta. Syy tähän on yksinkertainen: halusimme yhdistää voimamme ja kehittää jotain uutta, minkä avulla helpotamme yhdessä asiakkaidemme arkea.

Sitten vain hakemaan! Hakemuksen voit jättää 23.6. mennessä näppärästi osoitteessa lead.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat: LEAD/Sara Björkroth, p. 040 4140390, sara.bjorkroth@lead.fi.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Sara Björkroth, p. 0404140390, sara.bjorkroth@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka ja kannustelisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, tai osa-aikatyö
Työ alkaa: 28.6.2021 tai sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 23.6.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 5

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Hatanpään valtatie 18
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa