Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Palveluasiantuntijoita / Omaguru-asiantuntijoita, Elisa Oyj, Tampere

Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

 

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut avoinna olevista tehtävistämme. Haemme useita henkilöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

 
Palveluasiantuntijoita / Omaguru-asiantuntijoita
Näissä tehtävissä olet luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia Elisan henkilöasiakkaille. Tehtävässä vastaanotat asiakkaiden puheluita ja palvelet asiakkaita monikanavaisesti erilaisissa tilanteissa. Näihin kuuluu mm. asiakkaiden auttaminen tuotteiden tai palveluiden käyttöön liittyvissä ongelmissa, oli kyse sitten viasta, käyttöönottoon liittyvistä haasteista, tai aivan arkipäiväiseen käyttöön liittyvistä kysymyksistä.

Odotamme sinulta

- loistavia vuorovaikutustaitoja, aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi

- hyviä teknisiä perustaitoja ja vahvat valmiudet sekä kiinnostus uuden oppimiseen

- halukkuutta ja intoa myös suositella asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita

- sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi, ruotsin osaamisesta on etua

 

Tarjoamme sinulle

Työhön hyvän perehdytyksen, tiimissäsi on osaavat työkaverit ja välittävät esimiehet. Työajoissa on mukavaa vaihtelua. Palkkaus on ICT-työehtosopimuksen mukainen + kielilisä + kannusteet.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa/etänä Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Työ alkaa 19.7.2021. Haastattelut tehtävään käynnistyvät pian ja valintoja tehdään jo hakuajalla heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään valitulta tarkastetaan luottotiedot ja teetetään turvallisuusselvitys sekä huumetesti.

 

Jos tunnistat olevasi etsimämme huipputyyppi, laita saman tien rohkeasti hakemusta tulemaan osoitteessa lead.fi tai viimeistään 23.6. Hakemuksen tekeminen on sinulle helppoa ja nopeaa, odotamme kuulevamme sinusta pian. Lisätietoja tehtävästä antaa LEADissä Sara Björkroth 040 4140 390.

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD Sara Björkroth 040 4140 390.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
ICT-tes + kielilisä + kannusteet
Päivittäinen työaika: Osapäivätyö, työtunteja on paljon tarjolla/vko
Työ alkaa: 19.7.2021
Hakuaika päättyy: 23.6.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 5

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD PalveluOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa