Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Sales Manager, Helsinki

Arvostatko hyvinvointia, laatua ja terveyttä? Onko sinulla kokemusta kauneus- tai kampaamoalasta? Oletko kaivannut työpaikkaa missä pääset aidosti vaikuttamaan asioihin ja kehittämään toimintaa kasvuyrityksessä? Nautitko myyntityöstä ja olet parhaimmillasi asiakastyössä? Jatka lukemista, koska tässä on sinulle tarjolla vakituinen työpaikka!

 

Sales Manager
Asiakkaamme WorkRelax hakee pääkaupunkiseudulle Sales Manageria B2B-myyntityöhön.

Työtehtävässä kontaktoit yritysasiakkaita, sovit tapaamisia ja hoidat kaupat alusta loppuun. Asiakkainasi on pääsääntöisesti kauneus- ja kampaamoalan yrityksiä.Kuulostaa aika helpolta, eikö vaan? Kokemuksesta kuitenkin tiedät, että kaikki tämä vaatii paljon työtä ja sinnikkyyttä. Olet siihen valmis, jos sinulla on jo kertynyt näyttöjä itsenäisestä myyntityöstä, yrittäjähenkisestä työtyylistä ja raudanlujasta uskosta omaan tuotteeseesi.  

Tarjoamme sinulle organisaation vahvan tuen, kiinteän kuukausipohjapalkan+kannustavan provisiomallin ja puhelinedun. Apunasi on buukkauspalvelu asiakastapaamisiin. Auton käytöstä sovitaan myös.

Odotamme, että olet jo hankkinut kokemusta myyntityöstä. Pärjäät asiakkaiden kanssa sujuvasti suomeksi ja muusta kielitaidosta on toki etua. Olet myös innokas kehittämään myynninedistämiseen liittyviä toimia ja haluat aidosti menestyä.

Lisätietoja

LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498, minna.vornila@lead.fi 

LEAD/Sara Björkroth puh. 040 414 0390, sara.bjorkroth@lead.fi

 

 

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Minna Vornila puh. 050 336 8498 LEAD/Sara Björkroth puh.040 414 0390
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Kiinteä kuukausipohjapalkka+provisio
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 11.6.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta, vakituinen työ yrityksessä

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2020 lähes 7 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
00180 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa