Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

B2C-myyntiagentti etätyöhön Oomi Energialle, Teleperformance Finland, Etätyö

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance perustettiin Pariisissa vuonna 1978. Yritys työllistää yli 300 000 työntekijää lähes 80 maassa, tarjoten palvelua 265 kielellä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com  ja www.teleperformancecareer.com.


B2C-myyntiagentti etätyöhön Oomi Energialle, Teleperformance Finland
Haemme Myyntiagentteja asiakkaallemme Teleperformancelle Oomi Energia -tiimiin. Myyntiagenttina työskentelet 100% etänä. Lyhyen koulutusjakson jälkeen voit siis työskennellä näppärästi kotoa käsin, mistä päin Suomea vaan. Huomioithan, että tätä etätyötä voit tällä hetkellä tehdä vain Suomen rajojen sisällä.


Mitä B2C-Myyntiagentti oikein tekee?

Tehtäväsi on kontaktoida Oomi Energian henkilöasiakkaita tarkoin valittujen kohderyhmien mukaisesti sekä tarjota monipuolisia sähkösopimusratkaisuja puhelimitse. Pääset siis tekemään ratkaisukeskeistä myyntiä kivan tuotteen parissa. Teleperformance perehdyttää sinut myynnin ja asiakastyön saloihin, joten aiempi kokemus myynnistä ei ole ratkaisevaa. 

Mitä tarjoamme?
- osa- tai kokopäiväisen etätyön (min. 30h/vko)
- modernit työvälineet sekä kattavan myynti- ja tuotekoulutuksen
- mainiot kollegat ja esimiehen, joilta saat apua ja tukea
- hyödyllistä ja arvokasta työkokemusta myynnistä

Tehtävässä on PAMin työehtosopimuksen (asiakaspalvelu- ja telemarkkinointiala) mukainen pohjapalkka ja tuloksen mukaiset kannustelisät. Töitä tehdään ma-pe klo 9-17 välillä. 

Työ alkaa 3.5. tai kesäkuussa.

Toivomme sinulta ennen kaikkea innostunutta ja omatoimista työotetta sekä rohkeutta tehdä myyntiä. Olet sosiaalinen persoona, joka nauttii asiakkaiden kanssa juttelusta puhelimessa. Eduksesi on aiempi kokemus myyntityöstä, mutta tässä tehtävässä kuitenkin asenne ratkaisee!

Oomi Energia on sähkönmyyntiyhtiö, jonka ovat perustaneet Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia. Kaikki sähkösopimukset myydään 1.4.2020 alkaen Oomi Energian kautta. Syy tähän on yksinkertainen: halusimme yhdistää voimamme ja kehittää jotain uutta, minkä avulla helpotamme yhdessä asiakkaidemme arkea.

Sitten vain hakemaan! Hakemuksen voit jättää 6.5. mennessä näppärästi osoitteessa lead.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka ja kannustelisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö, tai osapäivätyö (min. 30h/vko)
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 6.5.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Etätyö
Työhön otettavien lkm: 5

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa