Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Sales Service Specialist, Zmarta Suomi, Helsinki

Zmarta on maksuton vertailupalvelu, jossa on mahdollista verrata lainoja ja sähkösopimuksia. Palvelumme on sinulle maksuton, koska saamme korvauksen yhteistyökumppaneiltamme. Zmarta kuuluu Zmarta Group -konserniin, joka omistaa myös Suomessa toimivan Freedom Rahoituksen. Zmarta Groupin palveluksessa on yli 300 innokasta ja aktiivista työntekijää, jotka työskentelevät fiksujen raha-asioiden eteen Helsingissä, Tukholmassa, Ängelholmissa, Oslossa ja Jönköpingissä.

Sales Service Specialist, Zmarta Suomi
Oletko vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis ja myyntihenkinen asiakaspalvelija? Haluatko tehdä työtä aktiivisen ja energisen tiimin kanssa? Zmartan Sales Service Specialistina tulet työskentelemään keskeisenä osana Zmarta Suomen myyntihenkistä, nuorekasta ja dynaamista organisaatiota. Omaat oikean asenteen, haluat näyttää kykysi ja menestyä. Lue lisää ja hae tehtävään jo tänään!

 

Kontaktoit olemassa olevia asiakkaita puhelimitse ja autat heitä Zmartan vertailupalveluiden kanssa. Esittelet palvelua ja teet Zmartan brändiä tunnetuksi asiakkaille positiivisessa ja asiantuntevassa hengessä. Zmartan vertailupalveluihin kuuluvat sähkövertailu, yrityslainavertailu sekä kulutusluottovertailu.

Toivomme sinulta:

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- sekä myyntitehtävistä. Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen, energinen ja positiivinen ote työntekoon. Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, myynnillinen pelisilmä sekä iloinen ja positiivinen elämänasenne.

Zmarta tarjoaa sinulle:

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan myyntiprovision ilman kattoa. Saat mahdollisuuden työskennellä voimakkaassa kasvussa olevan palvelukonseptin parissa Helsingin keskustassa sijaitsevassa viihtyisässä toimistossa. Lisäksi saat mm. lounasedun, yksityisen työterveyshuollon sekä laajan vakuutusedun. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä jatkuvaa koulutusta.

Työajat sijoittuvat väleille ma-pe klo 8-19. Työ on kokopäiväinen ja pitkäaikainen sekä alkaa sopimuksen mukaan. Sinulla on hyvät mahdollisuudet työuralla etenemiseen yrityksessä, joka on saanut Great Place to Work -sertifikaatin vuosina 2017, 2018, 2019 ja 2020. Tutustu Zmartan värikkääseen arkeen täällä: https://www.instagram.com/zmartasuomi/

Voit hakea tehtävään osoitteessa lead.fi 28.4. mennessä (liitäthän CV:n mukaan). Paikat täytetään sitä mukaa, kun sopivia hakemuksia tulee, joten laitathan hakemusta tulemaan mahdollisimman nopeasti!

Tehtävään valitulta tarkastetaan luottotiedot.

 

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
kiinteä pohjapalkka ja kannustelisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 28.4.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Kaivokatu 8
00100 Helsinki
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa