Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Myyntihenkinen Palveluneuvoja Canal Digitalille (kesätyö), Teleperformance Finland, Tampere

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance perustettiin Pariisissa vuonna 1978. Yritys työllistää yli 300 000 työntekijää lähes 80 maassa, tarjoten palvelua 265 kielellä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com  ja www.teleperformancecareer.com.

Myyntihenkinen Palveluneuvoja Canal Digitalille (kesätyö), Teleperformance Finland
Haemme Myynnillisiä Palveluneuvojia Canal Digitalin asiakaspalvelutiimiin Tampereen Teleperformancelle! Kyseessä on kokoaikainen kesätyötehtävä, joka alkaa 10.5. ja päättyy elokuun lopussa.

Tässä tehtävässä tarjoat ensiluokkaisia asiakaskokemuksia Canal Digitalin kuluttaja-asiakkaille. Käytännössä otat vastaan asiakkaiden puheluita ja yhteydenottoja, kartoitat asiakkaan tilanteen sekä ratkot erilaisia pulmatilanteita. Canal Digitalin tiimi kuvailee itseään jäätävän hyväksi porukaksi, jossa on kova tekemisen meininki. Aikaisempi kokemus puhelintyöstä, asiakaspalvelusta sekä myyntihommista katsotaan eduksesi, mutta pärjäät myös timanttisella asenteella sekä rennon letkeällä huumorilla tässä työssä. Tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut myynnillisestä työstä ja periksiantamattomuus kuuluu vahvuusalueisiisi!

Työtä tehdään suomeksi ja englanniksi, sekä ruotsin osaamisesta iso plussa.

Tehtävä on kokoaikainen. Työaika on arkisin 8-20 välillä ja lauantaisin 9-16 välillä. Työt alkavat kattavalla koulutusjaksolla Teleperformancen toimistolla, joka sijaitsee aivan Tampereen ytimessä, kivenheiton päässä Ratinan kauppakeskuksesta. Saat työstäsi TES:n mukaisen palkan ja motivoivat kannusteet oman tekemisen mukaan.


Mitä tarjoamme?

Varmistamme, että saat tarvitsemasi perehdytyksen ja ohjauksen työhön, jotta voit menestyä hommassa heti alusta alkaen. Tiivis yhteistyö kollegoiden ja esimiesten välillä auttaa sinua kehittymään ja saat vinkkejä myös kokeneilta asiakaspalvelun ammattilaisilta.

Uskomme vahvasti, että tyytyväiset työntekijät tekevät parhaan tuloksen. Siksi haluamme tarjota motivoivan työympäristön lisäksi erilaisia kilpailuja, joista huipputekijät blokkaavat palkintoja myös kotiin viemiseksi. Tulet nopeasti huomaamaan, että työ Teleperformancella on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista rypistystä, sillä meillä rento työilmapiiri on kaikki kaikessa.

Tarjoamme työkalut sekä opit, joista on sinulle hyötyä myös muilla aloilla jatkossa. Kukaan ei ole koskaan sanonut, että asiakaspalvelukokemus olisi hukkaan heitettyä aikaa!


Kiinnostuitko?

Siinä tapauksessa voit hakea tehtävään osoitteessa lead.fi 29.4. mennessä. Älä kuitenkaan jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättmistä. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista saat LEADin Laura Vesalta, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
tuntipalkka ja kannustelisät
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 10.5.2021
Hakuaika päättyy: 29.4.2021
Työn kesto: 3 - 6 kk, kesätyö
Työhön otettavien lkm: 4
Kesätyö: Kyllä

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD ToimistoOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Hatanpään valtatie 18
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa