Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

Asiakaspalvelija, Joensuu

Asiakaspalvelija
Oletko asiakaspalvelun ammattilainen ja kiinnostunut uusista haasteista? Asiakayrityksemme Joensuun alueella tarvitsevat reippaita, innokkaita ja palvelualttiita asiakaspalvelijoita monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Ilmoittaudu nyt ja kerro minkälaisista työtehtävistä motivoidut eniten!

Mitä tarjoamme?

Työtehtäviisi kuuluu monikanavainen asiakaspalvelu, mm. puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Tehtävästä riippumatta tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, ammattitaitoisen tiimin tuen, kehitysmahdollisuuksia sekä vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Kerro meille itsestäsi ja toiveistasi!

Haluatko työskennellä osa-aikaisesti vai kokopäiväisesti? Mitä erityisosaamista sinulla on ja mitä toiveita sinulla on uuden työn suhteen? Muun muassa näistä haluamme kuulla lisää.

Hakemuksen ja CV:n voit jättää osoitteessa lead.fi 22.4. mennessä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Tuntipalkka
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy: 12.4.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan
Työhön otettavien lkm: 3

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy

Työpaikan käyntiosoite
Joensuu
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa