Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa

B2B-Ratkaisumyyjä, Elisa Oyj, Tampere

Miltä kuulostaa työpaikka Elisan yritysmyynnin tiimissä vauhdikkaassa ja kannustavassa työympäristössä? Tässä työssä pääset kokemaan aitoa onnistumisen iloa ja vaikuttamaan tienesteihisi omalla tekemiselläsi!

B2B-Ratkaisumyyjä
Haemme Tampereen Elisalle B2B-Ratkaisumyyjiä kokopäivätyöhön. Työt starttaavat tiistaina 20.4.

Tehtävässä myyt ja tarjoat yrityksille Elisan laadukkaita tuotteita, aina liittymäpalveluista moderneihin digi- sekä IT- maailman ratkaisuihin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tehtäväsi on luoda, ylläpitää ja kasvattaa asiakassuhteita yritysasiakaspuolella. Asiakkaiden kontaktointi tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse.

Asiakaskuntasi ja tuoteportfoliosi on aidosti monipuolinen - asiakkaanasi voi olla vaikkapa ravintola-alan yritys, autokorjaamo tai hammaslääkäriklinikka: https://yrityksille.elisa.fi/

10 syytä hakea Elisalle B2B-Ratkaisumyyjäksi:

1. Reilu palkkaus. 
Palkkaus koostuu pohjapalkasta (ICT-alan TES) ja reiluista myyntikannusteista. Uuden myyjän keskituntiansio on noin 16€ ja huippumyyjä tienaa jopa 2000-3000€ pelkissä kannusteissa per kuukausi.
2. Säännöllinen työaika. 
Töitä tehdään klo 8-16 välillä maanantaista perjantaihin, eli illat ja viikonloput ovat aina vapaita!
3. Pitkäaikainen, vakaa ja turvallinen työpaikka. 

4. Hyvä työilmapiiri ja kannustava työyhteisö. Elisalla on hauska työskennellä, ystävällinen ilmapiiri ja mainio yhteishenki – tämän todistaa myös vuoden 2019 Great Place To Work-tutkimus.
5. Yhdessä tekeminen. Elisalla tehdään paljon asioita yhdessä, niin työpaikalla kuin työn ulkopuolisissa aktiviteeteissa. Voit vaikkapa liittyä mukaan tiimin omaan futisjoukkueeseen!
6. Mahdollisuus etätyöhön. Töitä saat halutessasi tehdä kotoa käsin, mutta käytössäsi ovat myös uudet työtilat Tampereen Ratinassa.
7. Saat olla oma itsesi. Elisalla tiedetään, ettei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä myyntiä.
8. Ammattitaitoiset myyntiryhmäpäälliköt. Tuleva esimiehesi Mikael on huipputyyppi, jolta saat erinomaisen perehdytyksen ja tukea työssäsi menestymiseen.
9. Pieni vaihtuvuus. Nykyiset työntekijät viihtyvät talossa pitkään ja vaihtuvuus on pientä.
10. Monipuoliset etenemis- ja kehitysmahdollisuudet. Roolisi B2B-myyjänä kasvaa jatkuvasti ja erilaisia etenemispolkuja on tarjolla. Elisa aikoo esimerkiksi tänä vuonna vakinaistaa noin 20 nykyistä vuokratyöntekijää suoraan Elisalle!

Lue blogistamme, mitä Elisan B2B-myyjät kertovat työstään: https://lead.fi/yritysmyyjana-elisalla-lue-annikan-tapion-ja-janikan-tarinat/.

Odotamme sinulta ennen kaikkea tavoitteellisuutta, positiivisuutta, auttamishalukkuutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet kiinnostunut myyntityöstä ja pidät itsesi haastamisesta. Emme edellytä aiempaa myyntikokemusta, mutta ei siitä haittaakaan ole!

Jos kiinnostuit, niin sitten vaan hakemusta tulemaan osoitteessa lead.fi 15.4. mennessä. Voit myös hakea tehtävään WhatsAppin kautta numeroon 040 7433717. Yhteys meihin kannattaa ottaa heti, sillä valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Me haluamme ehdottomasti kuulla susta lisää ja tehdä hakemisesta helppoa!


Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan myyntiryhmäpäälliköiden johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Tehtävään valitulle teetetään huumetesti.

Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Kysy rohkeasti lisää: LEAD/Laura Vesa, p. 040 7433717, laura.vesa@lead.fi.
Palkkaustavat: Tunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Pohjapalkka (ICT-ala) + myyntiprovisiot
Päivittäinen työaika: Kokopäivätyö
Työ alkaa: 20.4.2021 tai 4.5.2021
Hakuaika päättyy: 15.4.2021
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Työhön otettavien lkm: 5

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2019 8 miljoonaa.

LEAD MyyntiOsaajat Oy

Työpaikan käyntiosoite
Vuolteenkatu 2
33100 Tampere
Suomi
Palaa avoimien paikkojen luetteloon
Hae tätä paikkaa